Onsdag

Hej!

Det blev ett väldigt konstigt inlägg igår, som det blev publicerat var inte som jag hade skrivit..

Idag har jag varit på föreläsning. Skriv kramp är nu vardag..
Och plus att jag har jätte ont i ryggen och knäna. Jag tror att det var för mycket för mig i helgen med 3 mil på skidor och två dagars fotboll, plus träningar i veckan. så musklerna är nog slitna nu.

När jag kom hem bakade jag cup cakes,De blev jätte goda så Patrik och jag har fikat till landskampen :)

Imorgon ska vi åka till Skövde, det är farfars begravning. Ska bli skönt att träffa farmor <3

Jag hoppas att ni alla mår bra!
Puss
/ Elin


Sammanfattning

Hej! Förlåt för en riktigt dålig uppdatering men hela helgen har gått i ett. Torsdag: Vi packade bilen full och åkte upp till Sälen, Mamma och pappa var redan där så vi åt direkt när vi kom upp. Hade en lugn kväll med mycket prat inför loppet. Vi gick och la oss vid elva tiden och jag sov riktigt bra på den sköna bäddsoffan. Fredag: Patrik fyllde 24 år! Han fick en t-shirt och lite ansiktskrämer av mig ( så jag får ha mig egen i fred...) Vi åkte från stugan vid 09:30 och 12:15 var det vår tur att starta. Vi hade plus grader så några spår var det inte att tänka på. Så det var väldigt jobbigt men roligt! Jag är så glad och stolt över att jag klara det. Jag åkte på 3h och 37 minuter så jag är nöjd. Det var en underbart känsla att åka in på upploppet och gå in över målet. Innan det var dags att åka hem åt jag, Patrik, mamma och pappa i resturangen som de hade uppställt i Mora. Lördag: Upp klockan 06:00, 07:15 satt jag i bilen påväg in till universitetet för att skriva tentan som jag missade när jag var sjuk. Det kändes bra när jag gjorde den, men jag kan inte säga att jag klara den eller inte. Men det är bara att hoppas på det bästa! När jag var klar med tentan åkte jag hem till mamma och pappa och åt lunch, och sen direkt vidare till Kristinehamn för att spela semifinal i Hallvärmlänskan. Vi forlorade mot Mallbacken som är ett div 1 lag. Det blev 3-2 och vi spelade väldigt bra. På kvällen var det dags för lagfest på Kilsta. Både herrarna och damerna var samlade och det blev en riktigt rolig fest. Det blev en lugn kväll för mig med tidig hemgång eftersom jag skulle spela träningsmatch på söndagen. Söndag: matchen gick jätte bra, vi vann med 5-2. Jag var väldigt trött i bena efter allt som hänt under helgen så jag somna väldigt skönt på kvällen. Just nu har jag ont i både rygg och knän efter skidåkningen men det kunde inte stoppa mig från att göra simtestet för polishägskolan idag, det gick jätte bra så nu är det klart. Jag har börjat skriva på det personliga brevet också. Nu ska jag iväg och träna. Ha det bra! / Elin

Fettisdagen

Jag och Patrik gick till vårt café för att föra fettisdagen! De hade tyvärr slut på vaniljkrämen så det fick bli en vanlig. Det smakade riktigt bra :)

Nu sitter jag och försöker plugga, men det är svårt att koncentrera sig..
Längtar tills lördag när jag är klar med det här.

Jag ska ta en promenad med Emma snart i det fina vädret och ikväll blir det träning.

/ Elin


Söndag

Middagen hos Anna igår kväll vad jätte trevlig, hon bjöd på potatisgratäng med kallskuret och Cheesecake :) mycket skratt och prat blev det!

Idag har jag och Patrik tagit en promenad och tittat på fotboll. Bråten mötte Frövi och bråten vann med hela 6-0 så de var en målrik match.

Till veckan är de tillbaka till skolan. En ny kurs startar i morgon och jag är så glad av vi inte kommer prata om forskningsmetodik mer. Jag kommer få göra tentan nu på lördag eftersom jag var sjuk på ordinariedagen..

Ha det bra!
Puss Elin


Lördag

Vågar man inte misslyckas kan man aldrig lyckas....
Så den här helgen har jag misslyckat två gånger.
Första misstaget var i går kväll när jag skulle göra pannacotta till efterrätt. Mamma brukar göra det och det är alltid så gott! Så jag pratade med henne om hur jag skulle göra "det är jätte lätt, går inte att misslyckad med!" jodå det gick visst! Den var jätte lös, som är sås..

Nästa misstag gjorde jag nyss. Också på mammas recept. Nu skulle jag baka ett mörkt matbröd. Nånting gick snett och det blev en form med bränd deg.. Det gick direkt till soptunnan.
Funderar på om de var för jag tog bakpulver istället för bikarbonat?

Ja man lär sig av sina misstag och jag kommer att göra nya försök på både pannacotta och matbröd :)

Ikväll ska jag äta middag hos Anna N som fyllt 20 år!


Torsdag

Den här veckan blev inte som jag hade tänkt mig, i måndags efter träningen blev jag jätte trött och kall..På natten fick jag hög feber och ont i halsen. Så nu har jag legat däckad i två dagar. Har sovit mesta tiden.
Idag skriver tjejerna tentan men det missar ju jag. Känns tråkigt eftersom jag pluggat så mycket de sista veckorna. Men det är inget att göra åt.
Jag känner att jag är på bättringsvägen men har ont i halsen och febern kommer och går.

Så fortsättningen på den här veckan blir lugn.

Jag hoppas att er vecka har varit bra i alla fall!
/ Elin


Måndag

Hej!
Gud vilken rolig helg jag har haft!
Lördagskvällen blev så lyckad. Vi åt middag på Harrys. Jag åt ribs och pommes och Patrik åt hamburgare.
Och som vi fick skratta på Raw! Alltså det var så roligt. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Så jag rekommenderar alla att gå på standup. Vi åkte hem ned världens störta leende på läpparna :)

Igår var det så fint väder så jag, Patrik och Patriks pappa Tomas åkte till Filipstad och åkte längdskidor, jag åkte 11 km så jag är nöjd med turen.

Nu sitter jag på universitetet och väntar på att föreläsningen ska börja. Vi ska ha repetition inför tentan. Jag känner fortfarande att det vi läser om nu så jag vill bara få det ur världen..

Ikväll ska vi träna i badhuset! Så det blir nog simning. Älskar att få sitta och slappa i bastun efter :)

Ha en trevlig måndag!
/ Elin


Lördag

Hej!
Idag har jag och min syster Anna varit på loppis runda. Jag köpte en skål för ynka 10:-, perfekt för en fattig student som mig!
Efter det åt vi lunch med mamma på Smak biten, vi åt lax smörgåstårta och den var super god! Så dit kommet jag gå fler gånger. Plus att det var som att sitta hemma i någons vardagsrum.

Ikväll ska jag och Patrik in till Örebro och gå på Raw comedy club, det ska bli jätte roligt! Jag ser fram emot att se Kodjo från P3s morgon passet :)

Igår kväll var jag, Josse, Johanna och Hanna på break, det var vi och sex personer till.. Men god drink drack jag ialf och mitt sällskap var det inga fel på heller så!

Bilderna är på skålen som jag fyndade idag och glasen som jag köpte på Nice på Marieberg i veckan.

Ha en trevlig lördag!
Puss
/ Elin


Fredag

Många tycker ju att det är skönt att fredagen är kommen och det är ju jag också så klart.
Men! Det betyder en dag närmre tentan.. Så på torsdag hoppas jag att allt om forskning sitter i huvudet och att jag kan skrapa ihop poäng till G. Just nu känns det inte alls så. Det känns som det inte spelar någon roll hur mycket jag läser så fattar jag inte. Men jag ger inte upp! Jag ska göra mitt bästa så jag blir av med det. Längtar så tills det är över och vi kommer börja läsa det som vi är intresserade av.

Jag har tillåtit mig själv att njuta lite av helgen ialf, så idag ska jag till badhuset med Katta och Joline, sen blir det en mysig fika med Johanna och avrundar kvällen med Josefin och Hanna.

Imorgon kväll ska jag och Patrik på Raw comedy club! Det ska bli super roligt. Patrik fick det av mig i julklapp:) vi kommer nog åka in lite tidigare och äta någonstans också.

Nej nu ska jag återgå till pluggdimman.. Önska mig lycka till!

Ha en fantastiskt trevlig helg mina vänner!
Puss
/ Elin


<3

I söndagsmorse gick min älskade farfar bort. Jag Saknar dig, men är så glad över alla fina minnen!

Tänker på dig <3


Torsdag

Känslan av att inte fatta något av det vi läser i skolan är inte så härlig.. Forskningsmetodik är en stor röra. Men jag ska fixa det!
Idag har jag pluggat hela dagen. Då menar jag verkligen hela dagen..

Nu väntar jag på att få åka iväg till träningen. Ikväll kommer vi börja med intervall träningen, skit jobbigt när man håller på men underbart efter då vi får basta :)
Till helgen kommer det hända massa roligt!
Imorgon kväll ska jag, Jessica, Lisa, Anna och Lina gå ut i Karlstad. Längtar!
På lördag ska jag på Carinas kalas och på kvällen ska Josefin ha sin 25 års fest så helgen kommer bjuda på massa skoj :)

Puss
/ Elin


RSS 2.0