åh vilken bra helg!

hela helgen har varit kanon! vilket väder <3
fredag, åkte ner till sjön med lisa, jessica och annie. vi grillade och hade det väldigt mysigt och roligt :)

lördag, enda grejen som inte var helt kanon var att vi förlora matchen :/ 4-1 .. plus att jag fick frossa .....
efter matchen åkte jag, lisa och anna ner till sjön där erik, jesper, oscar och fredrik var och åkte vattenring, det var iskallt men det vart riktigt roligt (y) :) sen fick jag sovsällskap, lisa tryckte ner sig i sängen <3

söndag, åkte ner med lisa till sjön igen för att åka mer ring, där vad även michaela och sofia och åkte, sen kom även ahlis.
i dag var det mycket värre att åka, det blåste mer så det var större vågor och de åkte fortare, ramla av efter ca 20sek..
så jag fick ett försök till. men hängde mer bakom ringen då ..
ialf så var det väldigt roligt att vara där och se och höra lisa som flög och skrek :D

tack för en underbart rolig helg allihop! <3

Ha det bra!
/ Elin

         

fotboll fotboll fotboll

spelade match i lördags, fick spela höger yttermitt ... gick inte alls bra för mig ..
vi förlora med 1-0 . de gjorde mål i slutet på andra, skit trkigt men sant.. men det är bara att komma igen, borta match nästa helg :)
träffade rickard och johan, vi gick upp till en fest, ja om man nu ens kan kalla de för fest?
var skit tråkigt så jag emma mathilda viktoria och jessoca åkte upp till mac donalds och åt glass , hahaa fint av slut på den lördagen ..

idag har jag varit och träffat sofia, :) finns nog inget bättre jobb! det är skit roligt och jag får skratta väldigt mycket :)
sen åkte jag och katta till kilsta för att se U-laget spela, vi träffade rebecca och knähunden molly :) matchen slutade 3-3, vi väntade bara på att mathilda skulle göra ett mål, man kände att hon var på topp, och hon gjorde en väldigt bra match och jag tycker att du skulle varit värd ett mål!
jag skötte ekonomin i halvlek, stefan gav oss en hundalapp så vi skulle köpa en kaffe åt honom, vi köpte även med lite mer... stefan ser lite underligt på mig: elin vart är växeln? - va vadå jag har ingen växel! : men kosta kaffet och erat fika 100 kr eller!!?   : hmm ne .... fick gå tillbaka och hända de 70 kr som vi glömde, sen blev han den vanliga solstrålen som han brukar vara igen!
åh i dag kommer lisa hem i från göteborg :D jag har saknat dig fuling! :) <3

snart tänkte jag äta lite och sen se parlamentet :)

ha de bra!
/ Elin


valborg

valborg spenderades i örebro med kusin och frisör brudarna <3
kvällen började med en lååååååång promenad som inte riktigt slutade som vi hade räknat med så vi gick den lååånga vägen tillbaka och åkte in till stan där vi slängde hamburgare på varandra ;)
sängen var ovanligt skön efter allt gående :)

åkte hem till älskade karlskoga där träningen väntade, gick väl så där,,
efter åkte jag och mathilda hem till mig där vi åt kina mat och tittade på humorgalan och dreamgirls, filmen var väl så där ..

i dag har jag varit ute och gått 1h 15 min :)  sen stan med mamma där jag äntligen hittade en jeansjacka, köpte även ett par svarta pumps :) kul att pengarna redan är slut ....

i morgon är det första hemma matchen, sjukt taggad!
kilsta 15.00


image12

svarta pumps 399 kr

image11

Jeansjacka från jon och jonna 210 kr




RSS 2.0