Förkyld....

Kanske inte var så bra att sjunga singstar i fredags, eller ja sjunga vi skrek väl mest, men det var ju väldigt roligt så helt klart värt att få ont i halsen och knappt kan prata nu! Vet inte om jag börjar bli sjuk eller om det bara är för singstar.. Tror att jag börjar bli sjuk.. Tur att träningarna och matcherna är slut nu, vi har några få träningar kvar, eftersom några av oss ska få följa med på cup,
tror det kommer bli riktigt kul, eftersom man har många fina minnen från när vi var små och alltid åkte på cuper. Fast vi var ju ca 11 år då men. Kul ialf att få spela mer.
Idag spelade vi match mot ett Kosovoalbanskt lag, Vilken tur att jag är en riktigt hejare på engelska! HAHA vart lite missar när vi skulle slingra slant med domaren, men jag fick en väldigt fin halsduk, den tackar vi för!



/ Elin

Finbesök <3

I går kom min älskade Emelie till mig, vi träffades första gången på Malta  för två år sen. Efter några dagar kom vi på att vi var väldigt lika, alltid hungriga tex, och massa annat.
Så i går träffades vi i Örebro, vi hade tänkt att shoppa lite, men vi visste inte att de stängde vid fyra.. så hann inte att  göra något, men sen åkte vi i alla fall hem till mig, vi åkte och hämta Ida som också var med på Malta, vi hyrde film, Mama´s boy.. HYR DEN INTE! den var inte alls så bra som vi trodde den skulle vara.. Vi gjorde potatisgratäng och fläskfilé, mycket gott!
tack för en mysig dag och kväll Emelie och Ida!

 
Emelie                               Ida och Emelie    <3


 / Elin

Klassfest

I fredags hade A klassen fest, jag och Lisa som anser oss som en av dom så vi var där. Vi hade verkligen jätte roligt!
Vi sjöng singstar, där jag och Erik var lätt överlägsna! Mycket dans och skratt, tack alla för en toppen kväll!
Det måste vi verkligen göra om, och jag saknar er alla så mycket, första året på gymnasiet är oförglömligt :)


   


Ledig

Extra lång helg!
Berit är sjuk, ingen naturkundskap, innebär ingen skola idag.
Men självklart vakna jag vid 6, (drömde att lisa var fångad och nedfryst i en låda..) kunde somna om innan pappa kommer in och frågar när jag ska gå upp. men lyckades somna om igen.
I dag ska jag ta det lungt, även jobba en sväng, sen i kväll får jag se vad det blir.
I morgon är det den viktigaste match som jag har spelat i hela mitt liv, måste vinna! Men jag är säker på att vi kommer ta det.

/ Elin

Hockey

Skolan gick som vanligt segt.. Tur att min friska fläckt Lisa är med, skulle nog ha det riktigt tråkigt utan henne.. ialf, efter skolan åkte jag, lisa, lina och Ida och åt pizza.
Sen kom Anna på en fin idé, vi skulle åka till Nobel och kolla på Bofors. Så vi åkte dit, där träffade vi först Mathilda, Sofia och Angelica så vi stod med de ett tag, sen gick vi bort till Erik och Joakim som satt på den fina sidan av hallen.. Det var faktiskt riktigt roligt att vara där så Anna och ja har bokat in oss på fler hemma matcher, skulle ju heller inte förvåna mig om Anna sitter i supporter bussen till nästa hemma match ;) haha

Nu måste jag göra italienska läxan.. och sen sova,
I morgon är det ju fredag för min del, eftersom jag är ledig på fredag! underbart, har inte bestämt vad jag ska göra än, men sova ialf sen vet jag inte.. förslag? :)

God natt!


/ Elin

Ny vecka

Jaha nu är helgen slut och det innebär en helt ny vecka.
Måndagar har vi bara tre lektioner så det är ju skönt, börjar med bollsport på morgonen, på bergslag. Idag körde vi altermate, kanske inte riktigt min sport, eftersom jag är inte är jätte bra på att kasta saker.. Men i alla fall, sen cykla Mathilda och jag till Bregårn där jag möte Eb och Lisa, som och jag som hade lyckats pricka in precis samma dag med samma kläder. Sen en timmes matte där Bert/Gert (håller inte ordning på vad han heter) hade som vanligt en lång och tråkig redovisning.. Sen mat och sedan Svenska.
Årets bästival kommer bli den bästa på många år! Kan inte säga allt för mycket men, det kommer att bli hett det kan jag lova!
Sov ca 2 timmar innan pappa kom och väckte mig och fråga om jag inte skulle åka till träningen snart.
Lyckades äta, packa väskan och ta mig till kilsta på en kvart, äntligen har fick vi spela på a-planen som har varit avstängd i ca en månad..!

Just de, vi vann matchen i helgen, 2-1. Om vi hade förlorat så hade vi åkt ner till div 3 igen, eftersom Ludvika också vann så måste vi vinna nästa match också, som är borta match mot Skoghall. Men jag är säker på att vi ska kunna ta det här, vi var många på träningen och Hasse tyckte det var bästa träningen på länge så hoppas att det håller i sig hela veckan och till lördag.



/ Elin

mobilt bredband

I dag fick jag hem mitt mobila bredband i från 3 , en svart. Så nu kan jag sitta vart jag vill med datorn, toppen!

Mini maran

Igår var det dags för mini maran igen, som inte borde få hete mini mara eftersom den är 9 km, men jag och Mathilda tog oss runt den på 49 min. Förvånade men sant. Efter ett års längtan så vet vi nu vem som har vunnit på maran mellan Erik och Anna, det vart Erik som vann och slipper alltså att uppträda på Bästivalen, det blir alltså Anna som står för underhållningen, och underhållning blir det, det kan jag lova! Sen fick jag sällskap av en besviken Anna hem. Sen åkte jag i väg för att jobba lite..

Torsdag, I morse kämpade jag mig ur sängen, och önskade att det kunde vara natt igen så att jag kunde få sova, men italienskan väntade och det är ju faktiskt roligt med de så.. Hade även feber en sväng med efter Ipren ätande gick det över och jag klarade av dagen som avslutades med bollsport på Bergslag, där vi spelade fotboll och innebandy, fotbollen var ju ialf kul, innebandy är inte riktigt min grej men..
Sen följde lisa med en sväng hem innan jag kunde slänga ut henne och fick vila innan träningen.
På lördag är det hemma match mot Örebro, som vi skulle behöva vinna, men det tror jag att vi fixar!




/ ELIN

ny dator

Jag har köpt mig en bärbar dator, jag ska snart köpa ett mobilt bredband så jag kan gå in på internet överallt.
I fredags så kom Lisa, Lina och Ida hit, vi har inte träffats på väldigt länge, och det är så synd. Så de kom hit och åt tacos och tittade på film, har inte skrattat så mycket på länge, alla minnen som man kan prata om i flera timmar, är jätte glad över att vi har börjat att umgås igen!
Igår hade vi borta match mot Kvarnsveden, vi förlora med 3-0. Men vi spelade riktigt bra och ska vara nöjda med matchen. Sen var det tänkt att gå ut, men var inte allt för lockad över det, eftersom jag hade så ont i hela kroppen efter matchen och kände mig små sjuk, så stannade hemma med en stor popcorn och godis skål och tittade på film :)
Idag har jag varit och ätit mat med mamma på Katrinedals krogen, fläskfilé på planka, mums! sen övningskörde jag hem.. Sen kom Niklas hit för att bli klippt,
Igentligen borde jag inte sitta här just nu eftersom jag har engelska läxa... men har inte någon ork för att göra den just nu, så väntar in till det sista och gör den då. det funkar bäst så helt enkelt.




/ Elin

RSS 2.0