Helgen

Första veckan i skolan är avklarad och helger är alltid underbara, innebär sova, oftast match, träffa kompisar och bara ha det bra. I går spelade vi match, borta mot Ludvika. Vi förlorade tyvärr med 3-1, en match som vi verkligen hade behövt att vinna.. Men det är bara att komma igen nästa lördag är det hemma match mot Kumla. Vi spelar oftast bäst på hemma plan så hoppas att vi även gör det då.
Sen i går kväll var jag, Jessica, Anna och Rickard hos Lisa och hade det riktigt trevligt med popcorn och andra onyttigheter, Vinnaren på rappa kalja var självklart jag!

Idag har jag bara tagit det lungt framför tv, har fått en ny serie som heter Dexter, väldigt bra och mycket spännande!
I kväll ska jag i väg och jobba några timmar. sen måste jag göra matte läxan....... har inte fått matte läxa på ett år, men nu blev det ändrig på det, tyvärr..


Lugn vecka

Under min lediga vecka har jag mest tagit det lugnt, sovit, tränat, träffat kompisar. Underbart att bara ta dagen som den kommer.
Träffa Lisa i onsdags också, vi vart hungriga och fick med oss Robin ner till mc donalds där jag hittade min nya favorit, os målet! Måste provas säger jag! Vi träffade även Fredrik som berättade om sin resa till Grekland, gjorde oss inte alls avensjuka... nästa sommar bär det av, men vi har inte bestämt oss vart än.
Idag kommer Lina till Karlskoga, mycket trevligt! hoppas att helgen blir lyckad nu när du har lämnat stor stan.
Idag ska vi till  degerfors.. Det är marknad där, innebär massa strumpor! (jag älskar marknads strumpor)
Och i morgon är det borta match i Örebro, på Bern Arean, inte direkt min favorit plan, men det får gå ändå :)



Ha det bra!
/ Elin

UNDERBART!

åh jag är så glad!
Vann med 1-0 mot serieledarna, vi kämpa som ett lag och hade verkligen vilja! så underbart att se och härligt att få 3 poäng som verkligen behövdes!


Lars Winnerbäck

Det var som väntat helt galet bra!
Vi åkte hem ifrån Karlskoga 17.45, när vi har kommit en bit på väg så blir det ca 20 minuters bil kö, för att de KLIPPER GRÄSET! bra jobbat! hm , efter lite svårdomar och irritiration så kom vi ialf i väg. När vi kom fram bestämde vi oss för att äta pizza, kan ha varit den fetaste pizza jag har ätit, men ska inte klaga för den var ju riktigt god.
Så gick vi in och började med att köpa lite tröjor, en Winnerbäck t-shirt och en Emil Jenssen t-shirt, vet inte vem emil är, men tröjan var snygg så köpte den endå. Sen började Miss Li spela, riktigt bra var det, sen började det bästa, Åh vad det var bra! Han spela va 2 timmar och kom in 3-4 gånger och körde extra nr. Kunde inte sjunga lr jag skrika med så mkt, kände efter ett tag sjungande/skrickande att jag började få ont i halsen och jag hade ju match dagen efter så fick ta det lite lungt.
Sen kom ett problem, vi skulle ju ta oss ur parkeringen, hur folk kör alltså.. konstigt nog blev det ingen krock, ialf inte någon som vi såg. men vi tog oss ut ialf, och jag somna direkt.

tack för en väldigt bra kväll!

    

/ Elin

Snart ledig

Nu är det bara en dag kvar på jobbet. Har jobbat i två månader, alltså hela sommarlovet, folk tycker att jag måste vara helt galen som har gjort det, men är glad att jag har gjort det, och ännu gladare att i morgon är den sista dagen! Nästa vecka blir det att sova länge, träna, klippa o färga håret, sen vill jag shoppa. Gärna stockholm. Någon som är på?
I morgon efter jobbet åker jag in till Örebro med Mathilda och Katta, vi ska se Lars Winnerbäck, kommer bli helt toppen, det enda som är minus är att det kommer att regna.. Men kan alltid hoppas på att de har fel och det blir strålande sol!
På lördag är det hemma match mot Gustavs, ialf det inte regnar för mycket i morgon, idag var planerna för blöta så vi fick springa till badhuset och tillbaka. Så hoppas att planerna hinner bli torra så vi kan spela.

                                                                                                      
                                                                                                         / Elin

PIP

PIP var ju helt klart lyckat!
Bäst var Håkan och Teddybear sthlm , vilket drag, PIP måste komma tillbaka nästa år igen!
Nu är det även sista veckan jag jobbar, känns väldigt skönt att få lite ledigt, och bara få sova och ta det lungt :)
Det har gått så fort, och jag tycker att det har vart värt att jobba, speciellt när det är det här skit vädret, sen får man ju pengar och det är ju verkligen inget minus..

Istället för träning i morgon så ska vi spela match med B-laget, hemma match mot Villastaden, ska blir riktigt rolig,
Vi spelade våran första serie match efter uppehållet i lördags, vi spela bra men tappade tyvärr framåt, förlorade med 3-0, men bara att försöka ta igen, nästa match är på lördag, hemma mot Gustavs, de är också ett topp lag, men om vi spelar bra och sätter chanser så ska det inte vara helt omöjligt!



/ Elin

RSS 2.0