Äntligen klar!

Nu har vi gjort klart alla Italienska prov, vi hade hörövningen imorse och det gick jätte bra. Fast jag glömde bort var noll hette så det blev  - noouuul.. när det heter zero. Men annars gick det bra. Nu sitter Lisa, Johanna och jag och väntar tills klockan blir 11:15 då svenskan börjar.

Nu har det bra vå veckor tills sommarlovet! Jag har inget jobb så jag och Lisa har sagt att vi bara ska dega hela sommaren. Nu är det sista sommarlovet så man måste ju passa på att ta det lugnt. Men innan lovet måste jag göra ett engelska arbete och ett idrottsarbete. Det ska jag ta tag ikväll!

.

Lagledare till vinnarna!

Idag hade vi friluftsdag och vi som har bollsport som iv-val skulle vara där och hjälpa till. Jag blev även lagledare för Team Rubin i innebandyn. Mitt lag var, Erik, Fredrik, Patrik, Lars och Emil. Vi vann alla matcher, alltså vann vi hela turneringen. Jag tror inte att det skulle ha gått så bra för dom ifall inte jag hade varit med och styrt upp allt! Jag väntar nu på priset eftersom jag hjälpte laget till seger!

Igår kom mamma hem från en veckas semester i Grekland. Hon har varit där med två kompisar och vandrat. Hon var jätte brun (kul för henne mindre roligt för mig).. Men det var ialla fall roligt att ha henne hemma igen. Här är en bild från Grekland, liknar det inte stället där dom spelade in Mamma mia?


Nu vill jag åka utomlands!

ett år till med matte..

Det var länge sen jag var så trött som jag är idag, skulle kunna tro att jag inte alls har sovit något i natt, men det har jag gjort. Jag åkte hem från Patrik efter Boston teaparty och somnade direkt när jag kom hem. 

Igår fick jag tillbaka matteprovet.. Jag som hade taggat så mycket och trodde verkligen att jag skulle klara det, men det gjorde jag ju inte. Är kanske inte jätte förvånad eftersom det brukar bli så här när det gäller matte.
Men nästa prov ska jag klara!

I eftermiddag har vi slutprov i Italienska, hoppas att det går bättre!
Nej nu ska jag fortsätta med mitt Uls-arbete om Epilepsi.
Ha det bra!


Uppdatering

Jag önskar att man har flera långa helger, i alla fall en gång i månaden. 
Onsdag:  var jag och Patrik på bio, vi kollade på Änglar och Demoner. Den var jätte bra så den tipsar jag om!

Torsdag:
hade vi tidig träning vilket var skönt eftersom man har hela dagen ledig. Jag har faktiskt pluggat lite varje dag. I veckan så har vi slutprov i Italienska och det provet avgör nästan vilket betyg man får ... Så jag vill ju få bra på det.

Fredag: Jag, Mathilda och Joakim åkte till nobell och kollade på Patriks match mot Kb. Rävåsen vann med 2-1. Sen åkte jag till Dilan och köpte min favorit - kebab pizza med pommes och massa sallad. Tydligen var det något fel på pizza kanten så dom bjöd på dricka. Sen åkte jag till Ida där Emmelie, Michael, Johanna och Robert var. Vi spelade spel och jag och Emmelie vann överlägset! Sen åkte jag och hämta Patrik på stan så åkte vi hem till mig.

Lördag: Jag kan ha gjort min sämsta match.. Det var så varmt och jag hade nog druckit för dåligt. Jag blev trött direkt och fick ont i huvudet. Men för laget gick det bra och det är de som räknas! Vi vann mot Älgå med 4-0 precis som jag hade tippat innan. Första målet var riktigt snyggt, passen satt perfekt och Carro stog helt rätt och la in den. Andra målet gjorde Lisa på ett lång skott, skit snyggt det också. Tredje målet gjorde jag. Jag blev så lättad och glad! På sista målet la Josefine en perfekt passning till Virre som lobbade in den. Så det var tre underbara poäng som vi behövde!

Efter matchen åkte jag hem och slängde mig på sängen och sov i två timmar, jag hade så ont i huvudet så jag trodde att jag skulle ligga där hela kvällen. Men jag tog tag i mig själv och åkte bort till Mathilda där dom hade förfest. Sen körde vi ner dom till Statt, jag hade ingen lust att gå ut, jag hade heller inga pengar så det var ingen idé. Så jag och Mathilda åkte till Mc och köpte cheese burgare, haha mycket bättre!

Söndag: Jag och Patrik vaknade vid tio så tittade vi på Robinsson och Talang sen skulle han i väg och fiska så jag åkte hem, nu sitter jag här och jag borde plugga Italienska.. Jag ska ta tag i det snart, ska bara äta lite glass innan.


Ursulla

Mamma och pappa döpte tydligen mig fel, enligt facebook ska jag heta Ursulla. Snyggt och lite eget.

Nu sitter vi på Uls lektionen och Emmelie och Ahlis gör ett klassfoto på oss på paint, alla blev skit snygga!
Igår fyllde Lina år och i morgon fyller Viktor så vi hade fika med oss till lektionen, saft och gifflar.
Idag har jag bara Uls lektionen sen slutar jag för att jag hade min naturkunskapsredovisning i Onsdag, så jag vet inte vad jag ska göra efter skolan, kanske så åker jag hem direkt lr så går jag på stan en stund, men tyvärr ser inte ekonomin ljusast ut..

Ikväll ska vi grilla hos Lina, vi ska kolla på Twilight som Emmelie och Lisa aldrig kan sluta prata om så den är nog riktigt bra. Det kanske är jag som inte kan prata om något annat snart.
Imorgon ska vi städa på Kilsta sen förfest och sen Melody Club på Statt!



Ha det bra!  Elin / Ursulla


Mitt favorit ämne är inte matte..

Först vill jag gratta Lina som fyller 18 år idag!

Klockan 8:00 började matte nationella provet för oss som inte hade klarat de första, jag var jätte taggad från början och det kändes jätte bra innan. Men sen när jag satt där kändes det inte alls lika bra, jag kunde en hel del tal men jag har säkert gjort massa slarvfel.. Men jag hoppas att turen är på min sida och att jag kommer klara provet så jag inte behöver räkna mer.
Nu sitter alla vi tjejer nere i biblioteket, endel jobbar och andra sitter och pratar. Sen ska jag, Ida och kanske Lina upp och köpa biljetter till Melody Club som spelar på Statt på Lördag.
Ikväll ska jag träna och sen träffa Patrik.


Nu snackar Lisa bara en massa skit, Lisa du lyssna visst på nörd rap i åttan!

Onsdag

Nu sitter jag, Lina och Johanna nere i biblioteket och pluggar naturkunskap och matte..
Jag och Johanna ska snart och ha muntligredovisning.
Jag ska prata om kloning, usch tänk att klona en människa så det blir precis som jag!
Kan inte fatta att människor gör sånt.. klonar sin hund som har dött, det kan ju inte bli samma sak eller?
Nu längtar jag bara tills jag är klar med det så jag kan få åka hem.

När jag kommer hem måste jag sätta mig och plugga matte eftersom jag har matteprov i morgon, jag är faktiskt positiv till det! Jag ska fixa det så jag aldrig mer behöver tänka på matte! Tagga mig så jag fixar det!
Min tå är lite bättre för er som undrar, den är inte vacker men det gör inte alls lika ont längre.

Imorgon är det inte en helt vanlig dag, Lina fyller 18! Grattis i förskott!


/ Elin


förlåt bloggen

nu har Lisa skällt ut mig, och nu äntligen tar jag tag i bloggen igen. Jag har inte riktigt haft tid att blogga, det är en dålig ursäkt men den är sann.
Nu sitter vi på ULS´n och jag har precis varit ute och pratat betyg med Lena. Det gick bra, men jag ska fördjupa mig mer så skulle det bli riktigt bra sa hon, kul att de är ett ämne som passar mig!
Jag längtar till idrottslektionen då vi ska ha avslappning och då tänker jag lägga mig och sova. 

Jag var på vårdcentralen i går och tittade på min tå som jag hade gjort illa, dom bedövade den och sen tog de bort
nageln nu gör det inte alls lika ont som hela förra veckan och jag kan nu gå ganska normalt igen..
Nu tjejer och alla andra har jag äntligen upptaterat och jag ska försöka att göra det så mycket som jag kan nu, tjata på mig om jag kommer av mig.
Ha det bra ute i solen!


RSS 2.0