8 dagar kvar!

Som jag skrev i går så var vi och tittade på en lägenhet. och det blev bara att titta, för vi kände att den inte passade oss. Badrummet och köket var jätte fint men det räckte inte för att vi skulle fatta tycke för den. Men nu har vi lite att jämnföra med så det är bra!
Idag var "Rymden" på besök hos oss, de arbetar med barn som har föräldrar med drog och alkohol problem. Det var jätte intressant.
Efter skolan åkte jag till lägenheten och skrev på psykologiuppsatsen, jag är inte klar än men jag ska jobba mer i morgon.
Egentligen skulle jag springa vårruset idag med Lisa, Jessica, Malin, Anna och Anna. Men jag gör inte det eftersom jag inte är nöjd med min prestation på matchen så jag känner att jag måste träna.. Hade varit jätte roligt att vara med men ibland måste man göra uppoffringar för sin egen skull. Kämpa på nu brudar, jag litar på er!
Imorgon är det äntligen fredag, alltså precis en vecka kvar till Ayia napa!

Nu ska jag iväg och träna, ha det bra!
/ Elin

090519

Jag vaknade upp och trodde inte jag skulle komma upp men jag tänkte på psykologi fördjupningen så jag gick upp. Jag lyckades skriva en till sida på min fördjupning så det känns väldigt bra. Idag hade vi idrott B och simmade i badhuset. Det kändes som jag skulle svimma när jag åkte hem. Jag var så trött och energilös, men när jag kom till Patrik fick jag pannkakor så jag piggnade till snabbt.
Ikväll ska jag och Patrik titta på en lägenhet, titta alltså! läget kanske inte är det bästa men titta kan man alltså göra.

 



Ha det bra!
/ Elin

Söndagsmys!

Idag har det varit en riktigt bra dag. Jag och patrik åt lunch med mamma och pappa, vi åt kyckling och ris. Jag har gjort klart ett arbete i religionen som ska lämnas in imorgon.
Sen var jag med Katta och kollade på KSKs damer. Sen jag började jobba på Katrinedalskrogen så har jag varit sugen på fläskfilé på planka så idag bestämde jag mig för att laga det. Det blev faktiskt riktigt gott! och till efterrätt åt vi vaniljglass och jordgubbar.
Nu sitter jag och Patrik och tittar på hockey, Sverige spelar mot Kanada. I pausen underhöll vi oss med att fota med webbkamran, haha!

   

 


Dyng kåt och hur helig som helst!

Så heter Mia Skäringers föreställning. När Patrik fyllde 21 fick han två biljetter till en hockey match, men han kunde inte gå så istället så köpte jag två biljetter till Mia Skäringers föreställning. Igår var vi på den i Valsverket.Jag skrattade så att jag grät och vek mig dubbelt! Hon var så klockren och bjöd verkligen på sig själv. Hon berättade om sin uppväxt, hon var varit med om mycket hemst men det som är härligt med henne är att hon kan bjuda på sig själv.

Idag spelade vi vår första seriematch mot Kronan, vi förlöra med 2-1. Vi började spela i deras tempo och fick inga avslut.. Men det är bara att komma igen till nästa match.

Imorgon ska jag och Patrik fika med våra föräldrar hemma hos Carina och Tomas. Sen ska jag kolla på Patriks match.

20 dagar kvar tills vi åker till AYIA NAPA!


Här visar Mia en klassisk scen ur en porrfilm! haha


Stressig dag!

Idag har jag så mycket att göra, jag vet inte hur jag ska hinna med allting.. Vi ska ta kort till avslutningsshowen, vi slutar 16:20, jobba från 17-22 och hinna göra klart redivisningen som vi ska ha imorgon. Tänk när vitar studenten och vi slipper allt det här!

Till helgen är det seriepremiär, det är hemma match. Äntligen börjar matcherna och jag är så taggad!
Hoppas att ni har mer tid för er idag!
/ Elin

RSS 2.0