Lördag

Ikväll kommer äntligen Patrik hem, han var varit och jobbat i veckan..
Så ikväll ska jag laga god mat och mysa med honom till någon bra film! Igår hade vi varit tillsammans i 7 månader, tänk att det går så fort! <3


     
    
    

Blir man inte sugen på att åka utomlands nu? Det blir i alla fall jag!

Ha det så bra!
/ Elin


Torsdag

Usch i morse var det riktigt segt att gå upp, och eftersom Patrik jobbar borta torsdag-lördag så var det tråkigt att säga hejdå till honom.
Jag gillar att det snöar, i alla fall när man sitter inne i värmen. Jag cyklade till träningen idag och det var inte lika mysigt...
Idag trände vi på Aero center, vi började köra intervall träning på spinningcykel, skit jobbigt! Sen körde vi body pump också skit jobbigt! Så nu ligger jag hemma själv i Patriks lägenhey, jag åkte hit eftersom jag har min dator här och så ville jag ha lugn och ro för att skriva klart religion tentan. Det är så skönt att vara klar med det, men nästa vecka blir inte rolig.. Måndag: religion redovisning, tisdag: projekt och företags prov, fredag: rättskunskapsprov.. Så det är bara att kämpa på.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, då ska jag hem och kolla på Desperate housewives som jag har spelat ni. Nu börjar tredje perioden på Sverige matchen.

Ha det bra!
/ Elin



Jag har aldrig tråkigt med dig! <3


Jag älskar när det är helg!

I Fredags var vi på fest hos Lisa, det var jätte roligt. Först var det jag, Lisa, Anna, Lovisa, Jessica och Malin. Sen kom det några mer, det var roligt att lära känna lite nytt folk! Jag skulle ha en lugn kväll men eftersom alla tyckte synd om mig och gav mig deras "slattar" blev det en annan vändning på kvällen. Bästa med kvällen var att jag lyckades få Lovisa att dra upp dricka i näsan! haha så jävla roligt! Men hon var inte ensam, Jessica och Malin var inte heller så dumma!
På lördagen åkte jag och Patrik till Karlberg där det var loppis, det var så mkt folk där så man knappt kunde röra sig, och ingen luft fanns det heller.. Men han köpte ialf två skålar och fyra porslins vasar.
Eftersom Patrik är klar med lägenheten nu så hade han en liten inflyttningsfest, vi klädde ut och och hade det bra, sen gick jag och Mathilda vidare till Statt där vi trodde att vi skulle få gå in gratis eftersom vi hade klätt ut oss så vackert, men nej 100 kr kostade det ändå.. Dåligt!

Ikväll ska jag äntligen få träna fotboll igen, det har varit jätte skönt att vara lite ledig med nu känns det att man vill komma igång, så idag var jag och pappa och köpte nya skor.

tack alla som gjorde att min helg blev så bra!
/ Elin




 




RSS 2.0