Sportlov!

Hej!

Idag fyller Patrik 22 år, och snäll som jag är köpte jag hem tårta och god frukost. Jag gick upp vid 06:00 och började göra i ordning allt. När jag var klar och skulle ta ton och börja sjunga var jag tyvärr inte själv med att vilja sjunga för Patrik.. Brandlarmet gick i gång! Patrik som sov flyger upp ur sängen livrädd men lyckas stänga av den. : Eh Grattis Patrik! Var väl de jag sa vid det tillfället. haha så typiskt! Han blev i alla fall jätte glad för sina presenter, han fick ett fotoalbum, checkar på saker han och jag ska göra tillsammans och biljetter till en match med FBK.
Idag ska jag, Patrik, mamma och pappa åka till vår stuga i Sälen, det ska bli roligt att åka snowboard igen. Vi kommer hem på lördag och då ska jag jobba på kvällen.
Idag ska jag och Lisa ut och promenera i snön, vi gjorde det en annan gång fast då var det vår. Det är väldigt mysigt att göra sånna saker, vi ska ha med oss massäck och sätta oss och mysa någonstans.
Jag kommer nog inte ta med mig datorn till Sälen, jag har inte bestämt mig än. Vi får se.
Ha det bra!
/ Elin


Pimp his cake!


Födelsedagsbarnet med tårta, ballong och partysnöre!


Fettisdagen

Jag är så glad! Dels för att det är semmeldagen och jag snart ska få äta en semla med vaniljkräm, men också för att jag har fått min studentklänning och den passade jätte bra! Jag är jätte nöjd! Den är lite genomskinlig men jag ska ha en underklänning under så det kommer bli bra.
Så nu har jag på mig Patriks studentmössa och klänningen och jag längtar så tills den 11/6 då studenten är!


Jag i studentklänningen och Patriks studentmössa!


Alla hjärtans dag!

Hoppas att ni har haft en bra dag, jag har haft en jätte bra dag! Dagen började med att Patrik smög iväg i morse och köpte färskt bröd som han sen serverade i vardagsrummet.
Han hade köpt lite presenter till mig, jag fick en Cosmopolitan tidning, två bakelser som var chokladhjärnan, en chokladask och en söt disktrasa som det står: Du är söt när du diskar. Undrar vad han menar med det.. Av mig så ska ha få 30 minuters massage. Sen badade vi bubbelbad och åt vindruvor och choklad. Till lunch gjorde vi pannkakor med jordgubbssylt och grädde. Efter lunchen åkte Patrik och spela hockey och jag åkte och tränade i stora halla. När jag kom tillbaka till Patrik gjorde vi färskpasta med baconsås, så gott!
Vi har kollat på sista avsnitten av Köping, hoppas det kommer mer avsnitt.

I lördag var jag på boda borg. Jag, Katta, Madde och Emfa var på samma lag vi tävlade mot Ella, Hanna, Tina och Empa. Vi vann med 14 stämplar mot 10. Så det var jämt. Det var länge sen jag var på boda borg och de hade lite nya banor så det var jätte roligt.
Sen hade Emmelie och Ida sin dansuppvisning, det är deras projektarbete och de har lärt två grupper att dansa. Det var jätte bra danser och eleverna var jätte duktiga.
Jag jobbade på kvällen, det känns som jag börjar komma in i det lite mer nu, jag glömmer inte bort att göra vissa saker och jag kan kassan.



/ Elin


Glad igen!

Jag är så glad, jag har köpt klänningen som jag hade tittat på! Så nu har jag beställt den och den kommer och 2-4 dagar. Hoppas bara att den passar nu, annars har jag precis fyra månader på mig att hitta en ny!

Nu har jag pratat med Lisa ett bra tag i telefonen, det brukar alltid bli ett bra tag vi pratar. Vi har egenligen inte någonting viktigt att säga men ändå så tar det tid innan vi lägger på. Puss på dig Lisa!
Ikväll kommer Patrik hem, han har varit borta och jobbat igen så det ska bli roligt att träffa honom.


Lisa och jag på pip 2009
Idag lyssnade jag på N.E.R.D som kommer till pip i år, riktigt bra faktiskt!


arg och besviken

Min lycka var på topp, men den försvann snabbt... För det första, klänningen som jag ville ha på studenten är slut!! Jag ringde och fråga ifall de skulle få in någon mer men det visste de inte. Så nu måste jag kolla varje minut ifall de får in någon mer... Jag ville verkligen ha den klänningen och nu är jag så inställd på den så det kommer ju bli svårt att hitta någon ny.
Sen det andra jag är arg över är att jag har kopierat 90 st papper som vi ska ha till vårt projektarbete och när jag äntligen är klar med det så har jag gjort fel! Så irriterande så nu fick Lisa göra det istället. Det som kan göra min dag bättre är att klänningen kommer in, håll tummarna!

Jag hade redovisning idag på religionen, bra att ialf det gick bra!

 


inte långt kvar!

Årskurs tre stora samtalsämne är nog studenten, ayia napa och balen. Det är ialf nästa det ända som vi pratar om! Och det är inte så långt kvar tills det är våran tur att springa ut från skolan och sjunga: fy fan vad vi är bra! Tiden kommer nog att gå väldigt fort fram tills dess, men vi får ju inte glömma att det är mycket som ska göras fram tills det.
Igår var vi och pratade med våran lärare Tina om rapporten som vi ska skriva i projektarbetet. Det kommer att ta mycket tid att skriva den, det kommer säkert att gå bra när man har kommit igång men det jag inte gillar är att börja med sånt. Hur ska man börja, vi har ju gjort så mycket, och hur ska vi få med allt så att det blir en röd tråd.. Jag tror att när man har kommit förbi det så rullar det nog på mycket lättare. Nej nu ska jag sluta och tänka på det. (jag ska ialf ta tag i det nästa vecka..)
Tänk på allt roligt som kommer att vara fram tills studenten! Idag har jag kollat runt på internet och jag tror att jag har hittat min studentklänning!

Allt roligt som ska göras innan friheten!

  • Köpa studentklänning
  • Sy in balklänningen
  • Hjälpa Erik med kavaj till balen
  • Hitta en bil till balen
  • Prova balfrisyr
  • Köpa skor till bal och studentdagen
  • Vi har två härliga lov och massa studiedagar
  • Skicka ut inbjudningskort till studentdagen
  • Åka till Ayia napa den 28/5!
  • Gå på balen med Erik den 9/6
  • Avslutningshowen den 10/6
  • STUDENTEN 11/6!

Gud vad jag längtar!


Min balklänning

Vad tror ni om den här på studentdagen? kommentera gärna!


Måndag 8/2

Hej igen!
Jag hoppas att allt är bra med er! Jag är fortfarande trött plus att jag har träningsvärk i hela ryggen, inte så skönt..
Jag var väldigt sugen på att strunta i att klockan ringde imorse, men vi skulle ha redovisning på religionen så jag tog tag i saken och gick upp.. När jag kommer till skolan är det första jag hör: vi kan inte ha redovisningen! Och så blev det, alltså ingen redovisning. Vi ska hade på torsdag istället.
Ikväll ska jag träna, det är vårt killerpass som vi har på aerocenter, vi börjar med bodypump, magträning och avslutar med intervallträning på spinningcykel. Alltid lika skönt när passet är slut.

Ha det så bra!
/ Elin

trött och sliten

Hej!
Typiskt, jag satt och skrev ett inlägg till bloggen men så tryckte jag bort det.. Men det är bara att skriva igen och undvika att trycka bort det igen!

Min helg har varit väldigt bra, det bästa är att jag har fått ett jobb! Jag ska arbeta som servitis på Katrinedalskrogen, jag provjobbade i går och jag gillade det. Det var jätte roligt och mycket att göra hela tiden så det var inte en lugn stund på hela kvällen. Personalen var jätte trevliga och jag känner att jag kommer att trivas!
När jag kom hem och la mig i sängen så var jag på trött och hade så ont i fötterna så Patrik fick massera dom, undra hur det ska gå om jag jobbar en hel helg. haha jag kommer inte kunna gå på mina stackars små fötter. Man kanske vänjer sig, det hoppas jag ialf!

I fredags var vi på nyårsrevyn, det bästa var när Ída och sin dansgrupp dansade.
Och idag har vi spelat första träningsmatchen, vi var i Kumla och spelade just mot Kumla. Vi vann med 3-1, första halvlekten spelade vi inte alls bra men vi ryckte upp oss till andra och spelade mycket bättre. Det är roligt att se att vårt sammarbete med Bråten funkar så bra.

Nu pluggar jag, vi har religionsredovisning imorgon och jag ska berätta om tarotkort. Det finns inte så mycket information men jag ska prata väldigt långsamt så tiden går, det lösa sig allt.

Hoppas att ni har haft en bra helg!
/ Elin


På fredag kommer min syster Anna hem från Tyskland! <3


Bloggsug

Hej!
Gud jag fick ett sånt sug att skriva här på bloggen igen, har faktiskt funderat på att göra det några dagar nu men det har inte blivit av. Så varför inte ta tag i det ikväll?
Min dag har varit så skönt! Först hade jag sovmorgon och Patrik hade köpt massa god frukost så det satt vi och åt. Vi hade bara en lektion idag och det var Lisa och EB´s idrottslektion som de hade i badhuset, de hade en jätte bra och rolig lektion. Det är så skönt att simma, man känner inte att man tränar och det är ju ett plus!
Efter det så har jag bara varit hemma och tittat på tv.

Jag ger mig själv en guld stjärna för att jag gick ut och fråga min stackars granne som hade hela sin uppfart full med snö ifall han behövde någon hjälp. Han sa att han skulle hämta mig om han behövede hjälp, men det behövde han inte och tur var väl det för när jag väl hade lagt mig i soffan var jag inte jätte sugen på att skotta snö..

Ikväll kommer min kusin Lisa hit, vi och Lina, Johanna, Emmelie och Lisa L ska och kolla på nyårsrevyn. Jag har velat sett den men har aldrig tagit tag i det, men ikväll ska det äntligen bli av!

Imorgon ska vi spela badminton med laget, det ska bli jätte roligt och jag satsar på att vinna!

Ha det så bra!
/ Elin


Eb, Lisa och jag


RSS 2.0