Koh Samui

Nu ar vi i Koh samui, vi kom igar och det forsta vi gjorde var att ta en harlig massage. Efter det var det alla hjartansdagsmiddag. Jag och Patrik at pa en italienskrestaurang. Vi at pasta och lassange och sedan appelpaj till dessert. Det var super gott!
Idag har vi legat pa stranden. Vi har en strandtennis tavlig, jag och Patrik ar pa lag och Lisa och Albin ar ett lag. tavligen gar ut pa att sla fram och tillbaka sa manga ganger vi kan, just nu leder och och Patrik med 333 slag! Tror inte att de kommer att sla det. Imorgon har vi tankt att aka pa en dagstur for att se oss lite om. Vi har aven planerat att hyra moped for att se oss om kring, det kan jag verkligen rekommendera att gora om man vill se lite privatare stallen!
Jag har hort att det ar kallt i Sverige, vill bara paminna ett det skiljer ca 40 grader!
Ha det bra i kylan sa har vi det bra i varmen!
/ Elin

Sol och bad!

Hej!

Vi har det underbart här i Thailand! Just nu är vi på Koh tao. Det är lite mer fart här om men jämnfor med hua hin. Vi åkte med nattbussen som tog ca sex timmar, och sedan åkte vi båt en timme. Vi bor på ett jätte fint hotell med poll och nära till stranden. Igår satte vi oss på vid en bar på stranden och drack bukets. Det är en hink istället for ett glas. Det är mest sprit och is i den... Idag har vi kopt strandtennisrack och snorklar. Vattnet var jatta klart så det var underbart!
Just nu sitter Patrik hos frissan, vi får se hur det blir!
Imorgon tänkte vi åka vidare till en strand som heter Mango beach.

Ha det bra!
/ Elin

Thailand!

Nu är vi äntligen i Thailand, vi kom hit imorse och var trötta men glada att vara framme. Idag har vi legat på stranden och solat och badat. Jag och patrik kom precis hem från en markad där vi har ätit god mat. Imorgon ska vi till stranden igen. Älskar thailand! Nu ska vi vända rätt på dygnet så god natt!
 
Ha det bra!
Elin

RSS 2.0