Bokat!

Hej!
Åh vad jag är glad! Ni undrar säkert vad som är så speciellt som hänt och ni undrar säkert vad jag kommer göra den 14/1 2012.
Då är det lika bra att jag berättar att jag ska följa med Fam Funke till Alperna för en veckas snowboardsåkning, afterskii och god mat!
Idag bokade vi och nu längtar jag så till det är dags att åka:)





Söndag

Hej!
Jag har haft en riktigt bra helg måste jag säga, i fredags åkte jag, Patrik, mamma, pappa, Carina och Thomas (Patriks föräldrar) till Torsbys skidtunnel.
Jag och Patrik åkte en timme när vi kom upp sen var det middag och mys med ost och kex i Fam Sjökvists rum. Jag somna som en stock på kvällen och sov riktigt bra. Sen i lördags var vi vid frukost buffén vid 09:00, jag älskar frukost bufféer! :) vi åkte skidor fram till lunch sen åkte jag och Patrik hem eftersom jag skulle på avslutningsfest, festen var jätte roligt!
Vi åt pizza, lekte lekar och givetvis dans i omklädningsrummet! Det blev ingen utgång för mig, hade fullt upp med att städa på kilsta sen är det så skönt att vara pigg på Söndagen.

Nej nu ska jag fixa lite lunch!
Ha en bra dag :)
/ Elin


Tisdag

Hej! Igår hade vi sista föreläsningen innan tentan, så nu är det bara att plugga på. Precis som jag har gjort idag. Dagen började med att tvätta och sen var det plugg för hela slanten. Det känns ganska bra tycker jag, så jag hoppas att jag känner rätt och att tentan går vägen. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, lagat lite mat och plockat i lägenheten. Imorgon kväll så ska jag och Patrik hjälpa till på ett företagsevent, vi ska vara värdar och hjälpa gästerna till deras bord. Det ska bli väldigt roligt! Idag fick jag också reda på att julafton blir som vanligt, det var oklart om hur vi skulle göra eftersom min kusin Lisa skulle jobba. Men nu har hon fått ledigt så vi ska som vanligt fira med dom :) Plus att jag prata med min bästa vän, Gud så jag saknar dig! Nu ska jag dricka lite tee och äta en bit mörkchoklad, (läste i tidningen att det är bra att äta choklad när det är höst så man inte blir så deppig) Helt OK för mig! / Elin

85 års kalas!

Hej! Jag hoppas att er helg har varit bra! Igår gjorde jag och Patrik lövbiff och rotfrukter, till efterrätt lagade vi crème brulè som var super god! Idag åkte jag, mamma, pappa och Anna till farmor och farfar i Skövde, farfar fyllde 85 år i torsdags så idag har vi haft kalas för honom. Vi har ätit god mat och tårta. Det är alltid lika roligt att träffa släktingarna här, vi träffas väldigt sällan så det finns alltid mycket att ta igen. Ikväll ska vi bara mysa hemma hos farfar och farmor. Imorgon ska vi nog åka till deras stuga, där ska jag sätta mig och plugga. Till veckan kommer det bli mycket plugg kan jag lova! Jag ska bara klara den där trevliga tentan, tänk vad skönt att bli av med det :) Nej nu ska jag kika lite på tv. Ha en trevlig lördags kväll! / Elin

Onsdag

Hej! Förlåt för väldigt dålig uppdatering, jag har inte riktigt haft tid för att blogga.. Jag pluggar mest hela tiden faktiskt. På fredag är det två veckor kvar till tentan. Idag har jag svarat på en gammal tenta och jag tyckte att det gick bra. Jag är nervös för tentan, så det är bara att plugga och hoppas på det bästa. Veckan går så fort, åker mest fram och tillbaka från Örebro, jag är hemma runt fem på kvällen så då blir det mest att fixa hemma och slappa en stund innan det kvällen kommer. Här om dagen var jag och Patrik och köpte ett nytt soffbord, det var välbehövligt kan jag lova. Vi har sagt jätte länge att det bordet vi hade innan var bara tillfälligt, men vi har aldrig tagit tag i att köpa ett nytt. Men nu tod vi tag i saker och köpte ett. Det blev super bra! Jag har också köpt nya kuddar till soffan så nu är vardagsrummet piffat. Ikväll ska jag och Josefin på loppis, får se om man hittar några fynd. Just nu sitter jag och lyssnar på P3 där dom hyllar alla mammor, så jag vill också hylla min mamma som är toppen!

Ny vecka, nya möjligheter!

Hej!

Just nu ligger och i min sköna säng med den tunga kriminologiboken på magen.. Ett bra träningspass för magen måste jag säga!
Den är ju på engelska så det går inte så snabbt att läsa men jag är ändå nöjd och jag gör mitt bästa, vad mer ska man göra?
Igår var jag och Patrik hemma hos mamma och pappa och hade söndagsmys, vi blev bjudna på rotfrukter och kycklingfilé! Anna kom också dit, det var vara Erik och Lina som saknades.

Jag har lite smått panik över tentan som är om fyra veckor, jag har aldrig skrivit en tenta så jag vet inte vad som krävs.. Den tentan som vi ska skriva är 15 högskolepoäng, alltså halva kursen.. Då kan ni ju tänka er att den är ganska stor. Men jag pluggar varje dag så jag hoppas verkligen att det ska gå vägen. Och vad är det värsta som kan hända..?
Idag ska jag i alla fall unna mig en massage på Vita rummets spa, det blir rygg och ansiktsmassage. Det kommer bli super skönt!
Efter det ska jag träffa Johanna, antar att det blir en god fika eller något annat trevligt :)
Hoppas att er veckostart är bra!

/ Elin


Oktober är här!

Tänk vad snabbt september gick, vad har jag hunnit gjort under den månaden? Jo jag har nämligen börjat att plugga på universitet, vunnit serien, firat serien inte en, inte två utan några fler gånger och vinkat av min bästa vän som är i England fram till december. Så alltså en månad har gått och om tre månader kommer du hem, oj så jag längtar! <3

Helgen har varit väldigt bra än så länge, igår var jag på universitetet och jobbade med vår gruppuppgift. Sen hade vi seminarium.
På kvällen var jag bjuden hem till Kroon där det var tacomys, självklart blev det musiktävling där mitt lag givetvis vann!
Idag har vi spelar sista seriematchen för den här säsongen, vi vann med 4-2 så vi avsluta serien på bästa sätt. Vi hade några utmärkelser efter matchen, jag blev dagen munbajsare..? Plan på lan, eller vad var det som jag hafsade ur mig.. Haha
Just nu är jag ensam hemma, min käre sambo är på lagfest och roar sig:) härligt med lite kvalitetstid med mig själv och chipsskålen.

Hoppas att ni har en trevlig helg och att söndagen blir mysig!
/ Elin


RSS 2.0