Onsdag

Hej!

Idag har jag suttit med huvudet ner tryckt i lagboken.. Tentan är på fredag och jag hoppas så att jag fixar det. Jag hoppas att ni håller tummarna för mig!

Min kusin har även lurat in mig på Marc Jacobs hemsida där jag hittade en skit snygg väska! Mitt motto är ju- pengar är inget problem.. Men kan jag verkligen säga detta i det här läget?

Jag måste även tipsa om lunchen jag åt idag, jag lagade kyckling, ris och rödbetssås! Alltså det var så gott! Och så blev såsen knall rosa :)
Jag har lånat mammas termometer eftersom jag alltid tillagar kycklingen för länge så nu blir kycklingen helt perfekt! Vuxenpoäng till mig!

Snart kommer Sanna och Joakim hit på lite fika och ikväll ska jag och pappa och titta på Bofors.

Imorgon blir det ännu mer plugg och träning till kvällen.

Puss
/Elin


Måndag

Hej!
Förlåt för taskig uppdatering.. Helgen var väldigt bra! I fredags hade jag gäster hemma och jag bjöd på paj och snittar, mycket lyckat!

Lördag: var på loppis med svärmor. Jag hittade ingenting men det är alltid roligt att titta. Jag fick träffa Lina ialf! ( brors sambo)
Sen var det städning och plugg inför tentan.. Det känns lite jobbigt inför tentan som är på fredag. Det är svårt att plugga på juridik. Det är roligt och intressant men jobbigt att känna att man är osäker. Ja det går som det går, förra tentan gick ju bra fast än jag var orolig!

På kvällen kom Patrik hem från kryssningen så vi tittade på tv och film.

Igår var vi hos Fam Funke, Marie fyllde 20 år i lördags så vi firade henne. Massa mat och tårta så efter det kunde vi rulla hem!

Idag har jag varit på universitetet på en väldigt bra föreläsning. När jag kom hem har jag pluggat lite till och nu slappar jag framför tvn :)

Ha en trevlig kväll!
Puss
/Elin


Torsdag

Hej!

Vilken bra dag jag har haft idag!
I förmidddags var jag hos Susan på Broadway och klippte och färga håret. Det behövdes verkligen klippas så nu är det jätte fint. Vi la i en brunfärg med lite rödskiftning så nu är det höstfint, jag blev så nöjd!

När jag kom hem lagade jag potatismos och lax, mums!

Och nu sitter jag och fixar med lagboken, ordning och reda tenta nästa fredag! Rim stugan nästa för mig del eller?!

I eftermiddag ska jag äntligen få åka och busa med underbara Joline! Det ska bli roligt för nu var det allt br länge sen..
Och ikväll är det träning som gäller.

Nå vad tycker ni om min nya frisyr? :)


Tisdag

Hej!

Idag är det dags för första träningen på den nya konstgräsplanen här i Karlskoga!
Det ska bli roligt och äntligen kan vi träna ordentligt under vintern också.

Efter träningen blir det älskade desperate housewives!

Kort och intensiv uppdatering blev det idag.

/ Elin


Söndag

Hello!

Söndag är till för att ta det lugnt och vila upp sig inför veckan som kommer. Så nu ligger jag och tar igen mig lite.

Igår hade jag och Josefin två manna fest, det var väldig rolig kväll!
Jag hade de nya skorna och det gick mycket bättre den här gången än när jag hade de i Göteborg..

Idag ska jag träffa Jessica och Anna och ikväll har vi första fotbollsträningen. Det ska bli så roligt att komma igång igen efter uppehållet.

Till veckan är det tre föreläsningar. Jag har bokat klipp och färgtid på torsdag. Jag har inte bestämt hur jag vill ja det riktigt men vill lägga i en toning i alla fall.

Ha en bra dag!
/ Elin

Josefin på vår lilla fest igår!


Fredag

Idag fyller min älskade vän Lisa 20 år! Önskar att jag fick ge dig en stor födelsedagskram men det får vi slå ihop med den stora och långa kramen som jag får den 17 december :) jag längtar så!
Jag hoppas att din födelsedag har varit bra och att kvällen blir fart full!

Tänker på dig <3
/ Elin


Söt tjej....!


Torsdag

Hej!

Idag har jag skypat med min bästa vän som är otroligt saknad! Imorgon fyller hon 20 år:) synd att jag inte får hjälpa henne att hitta inne på systemet imorgon!

Jag har även pluggat några timmar. Har hur mycket som helst att läsa och det känns inte som man kommer fram i böckerna..

Mamma och pappa var nyss här och fikade med mig och Patrik, jag bakade muffins till dem och de smakade riktigt bra!

Nu ska jag och Mathilda och fira att jag klarade tentan så vi ska ut och äta, det ska bli trevligt!

Igår köpte jag kavajen och polotröjan som jag har på bilden. Allt från H&M.

Puss
/ Elin



Onsdag

Hej!
Tänk vad veckorna går fort, det är redan onsdag.. Det gäller att hänga med i tiden. Vips kommer man vara 40 och ha hus och barn. Det enda som gäller är väl den klychiga citatet carpe diem! Haha

Idag tänkte jag fånga min dag genom att äta lunch med stjärnskottet Johanna!
Tänk, jag lärde känna Johanna i tvåan på gymnasiet och vi har så förbannat roligt tillsammans.

Jag har hunnit plugga idag också, även fast jag svävar på moln efter beskedet att jag fixade tentan så gäller det att fokusera på nästa tenta som är i början på december. Som sagt tiden går fort och hälften av kriminologi kursen är gjord.

Jag hoppas att ni också fångar dagen;)
Puss
/ Elin



Tisdag

Jag klarade tentan! Igår fick vi tillbaka den och jag är så glad, jag kan inte beskriva det. En stor sten släppte från bröstet.


Helgen var hur bra som helst i Göteborg. Massa skratt och prat! På fredagen när vi kom blev vi bjudna på tocogratäng som var super god.
På lördagen var det shopping hela dagen. Jag köpte ett par svarta pumps, en poncho, örhänge och smink. Det blev mycket shopping den här veckan så nu är garderoben uppdaterad!

På kvällen gick vi till trädgården och dansa loss, tills jag inte klarade av att gå i de nya skorna... Aj aj!
Söndagen var det soffhäng fram till tåget åkte.

När jag kom hem åkte jag och fira pappi!
En lyckad helg som jag gärna gör om snart!

Men som sagt, jag har klarat min första tenta!

Puss
/ Elin


Torsdag

Hej!
Idag har jag och Krimtjejerna nästan skrivit klart vårt PM, det ska vara klart nästa fredag så det känns riktigt skönt att vi nästan är klara och har en hel vecka tills vi ska lämna in det. Bra jobbat tjejer!
Vi unnade oss sushi efter vårt hårda jobb, vi gick till East West där dom har bästa sushi som finns! Det måste bi prova.

Jag, Viktoria och Felicia shoppade loss ordentligt efter vi ätit. 50% rea på alla kläder på Bik Bok tackar man inte direkt nej till! :)
Jag får visa allt jag köpte någon dag!

Imorgon åker jag och Jessica till Göteborg och hälsar på Anna, det ska bli jätte roligt!

Trevlig helg!
/ Elin




Onsdag

Hej!
Ja jag skulle faktiskt kunna säga att jag har helg nu. Vi har haft våra föreläsningar för veckan men det blir ju till att man pluggar när man är hemma. Så idag har jag läst om olika lagar, så det snurrar ordentligt i huvudet nu.. Men roligt är det, jag är väldigt glad att jag börja plugga!

Snart ska jag och promenera med Mathilda, vi har en runda som tar ca 45 min att gå i högt tempo, så det ska bli skönt att släppa böckerna en stund.

Ikväll ska jag träffa mina fina tjejer Veronica, Hanna och Josefin. Vi ska sätta oss och äta och ta igen lite tid eftersom vi inte träffas lika mycket nu när vi har träningsuppehåll. Så det ska bli jätte roligt att träffa dom!

Puss
/ Elin


PS. Jag längtar till jag sitter utmattad på en afterskii bar i Alperna!


Måndag

Hej!
Jag hoppas att allas första dag på den här veckan har varit bra!
Idag har vi haft föreläsning, det är roligt att börja på en ny kurs även fast det är mycket och rätt så svårt. Men det är bara att plugga på så löser det sig nog. De sa att de skulle ta ca två-tre veckor att rätta tentan som vi gjorde och nu är vi inne på andra veckan så vi får se om vi får besked till veckan eller kl vi får vara nervösa en vecka till.

I eftermiddags tränade jag på pilatesbollen igen, heja mig!
Jag känner att uppehållet från fotbollen har varit långt så jag längtar till den 20 november då vi drar igång igen. Då blir det hård satsning eftersom vi nu kommer spela i div 2:)

Nu myser jag och Patrik och tittar på fotbollsgalan. Till det äter vi ost, kex och Sharonfrukt. Super gott!

Ha en trevlig kväll!
/ Elin



Söndag

Lördagskvällen var mycket lyckad! Det var förfest hemma hos Johanna. Alltid lika roligt att träffa soctjejerna, härligt att prata om tiden på gymnasiet.
Josefin, Christine och Evelina var också med så det var roligt:)

Gud vad jag skratta igår, Johanna Nyberg är ju en riktigt stjärna så jag skratt så jag fick kramp i magen! Så jäkla knäpp.

Idag har det varit en lugn dag, vi vakna 11:40 så det var en ordentlig sovmorgon, sen har vi fyllt kylen eftersom det ekade i den och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa.
Jag, pappa och Patrik ska åka till bråten snart så vi kan kolla på Bofors-Örebro.

/ Elin




Lördag

Hej!
Igår bjöd Josefin mig på thaimiddag, det smakade väldigt bra! Vi hade planerat att gå och sätta oss på Gastro på kvällen men efter all mat och chips somna fröken H på soffan, inte för att jag kan påstå att jag var så mycket piggare..

Idag är det loppis inplacerat och ikväll ska det bli fest hos Johanna med socialtjejerna!

Puss
/ Elin







Helg!

Ja veckan gick lika fort den här gången också! Veckan har varit väldigt lugn, var på universitetet måndag och tisdag. Den nya kursen vi läser nu är juridik, har någon en lagbok över så säg till!

Jag har inte så mycket planer för helgen, idag har jag tvättstugan så det blir att springa fram och tillbaka med tvätt. Imorgon tänkte jag gå på loppis med fröken Hane!
Och på kvällen ska jag antagligen träffa socialtjejerna igen, så det ska bli jätte roligt att träffa dom igen. Spännande att träffa de som man umgicks med vare dag på gymnasiet som man nu träffar någon gång i månaden. Tänk vilket ny vardag man fick efter studenten!

Ni undra säkert om jag har blåmärken efter mina turer på pilatesbollen.. Då kan jag säga att det går jätte bra, det ät skit bra träning och faktisk väldigt roligt:)
jag ska ju åka kortvasan i februari så jag måste ju ligga i hårdträning till det!

Ha en trevlig helg!
/Elin





Mycket som hänt!

Hej!
Tentan gjordes i fredag, jag kan inte svara på om jag klara det eller inte men jag är så glad och nöjd att jag har gjort det!
På kvällen blev det tentafest med Krimbrudarna, det var super roligt!
På lördagen gick jag och kusinen Lisa på HIF-ÖSK. HIF vann med 3-1.

Jag har köpt mig en pilatesboll, träningsremmar och promenadskor som ska ge mig en tränad bak. Så nu ska jag ta mig an bollen, grannarna kommer väl undra vad jag håller på med.. Haha




RSS 2.0