En dag kvar

Lisa bjöd in sig själv idag och det gillar jag eftersom det annars alltid är jag som gör det när jag inte orkar cykla upp för backen efter skolan. Så hon kom hit och vi skulle baka, först blev det som vanligt fjafs om vem som var boss i gänget, men jag vann tillslut och Lisa satt sig ner och jag fixade bakningen. Funkar bäst så eftersom förra gången vi skulle baka läste Lisa recept och jag hälde i, Lisa säger 4 dl kakao istället för 4 matskedar, så jag hälde i 4 dl kakao. Den vart inte alls god utan jätte stak och torr!
Efter det sköter jag matlagning och baking. 
Sen så skulle jag jobba en stund, och när jag skulle cykla hem hade det börjar snöa! Det piska och sved i hela ansiktet inte alls skönt, och det kändes som om jag aldrig skulle komma hem.
Sen har jag ätit med familjen, Anna är hemma nu så då passar mamma på att laga extra god mat.
Jag har snart packat klart tills imorgon, det är jätte svårt att veta vad man ska ha med sig, eftersom vi inte riktigt vet vad det blir för väder och sånt, men jag tror att det löser sig. Vi åker halv sju imorgon bitti, det är bra så har vi en heldag i Italien sen. Jag hoppas på mycket shopping och att det löser sig med biljetterna till fotbolls matchen, matchen som vi ska se är Milan-Napolis. Kommer med bilder sen när jag kommer hem, det har mamma pappa och jag lovat, att vi ska ta mycket bilder.

Ha det bra i snöregniga Karlskoga! haha
/ Elin


stan med lisa

Idag åkte jag och Lisa till stan. Vi fikade och jag köpte en svart stickad tröja och ett par svara mjukisbyxor.
Sen kom min syster Anna hem från Stockholm, så vi har ätit och suttit och pratat.
Skulle ha jobbat i kväll, men det passade inte så bra så ska göra det i morgon istället.

Ha det bra!
/ Elin

Speldag

Nu har vi höstlov och det är underbart!
Har tagit det lungt, övningskört en hel del och faktiskt varit ute och sprungit.

Igår styrde vi upp en speldag med mig, Lisa, Jesper, Erik, Rickard och Fredrik. Träffar inte dom lika mycket som vi gjorde förut när vi gick i samma klass så roligt att träffa dom. Vi började med att lotta lag, det blev team Rubin med Fredrik, Rickard och Lisa i. Och lag SER med mig, Erik och Jesper, ( Sjökvist, Edholm och Ruck). Vi började att spela badmionton, team Rubin som då var en spelare kort, Lisa skulle jobba. Team SER blev faktiskt utklassare, vet inte om det var dom som var bra eller vi som slarvade för mycket haha. Men första tävlingen vann ialf team Rubin.

Sen åkte vi och åt pizza och pratade. Sen vidare till bowlinghallen där team SER utklassade! Jag älskar att vinna!
Efter det skiljdes vi en stund, Lisa skulle träna och Jepser och Fredrik åkte hem en stund, Rickard och jag orkade inte cykla hem så vi och Erik åkte och köpte chips och cola och sen hem till Erik och lekte med hans katter och kollade på tv, sen kom alla och vi spelade spel. Nu lottade vi nya lag. jag och Erik, Lisa och Rickard och Jepser och Fredrik. Vinnarna blev självklart jag och erik!

tack för en jätte rolig dag!

   
  


Cup i Västerås

I helgen var det fotbollscup i Västerås, Vi vann gruppspelet med åkte ut i kvartfinalen på straffar.
Vi hade i alla fall jätte roligt, det var med U-laget vi åkte med så fick umgås med dom och det var jätte roligt att lära känna dom bättre. Det var jag Mathilda, Hanna och Tina som följde med som var födda 91. Man fick bara ha med två 91or per match så vi fick turas om att spela.
Första matchen vann vi med 1-0 andra 5-0 och sista gruppspels matchen 2-0.
På lördags kvällen åkte de flesta tjejerna ner på discot. Jag,Tina, Mathilda och Hanna stannade kvar på rummet. Vi hade så roligt! Hade ont i magen dagen efter! tack alla som var med jag har haft jätte roligt!

  

Landskamp

Igår åkte pappa och jag till Stockholm för att titta på landskampen mellan Sverigen och Portugal, som de flesta vet så slutade matchen 0-0. Sverige hade några riktigt bra chanser man satte de inte, det hade ju varit lite roligare med lite mål men.. Christiano Ronaldo, visade ju att han är en av världens bästa fotbollsspelare, sverige tog bort han några gånger, men han var riktigt bra och det var roligt att se han spela. Och ja alla ni som undrar, jag har sett hans överkropp live!



Ha det bra!
/ Elin

Studiedag

Vaknade upp hos Lisa med bara en filt på mig, så tittar jag åt sidan och ser och även hör Lisa ligga där med täcket på sig. Hmm tack älskling! Åkte sedan hem för att plugga till Kemi provet som vi har i morgon, men varje gång jag ska plugga så blir jag trött så lika bra att sova lite till. Nu kvällen innan provet så vet jag att jag skulle ha pluggat bättre, eller ja ialf läsa lite, för jag fattar ingenting om atomer eller joner.. kan någon säga vad det är tack? Sen var det träning, nästa helg ska jag och tre till 91or med på cup med u-laget, så vi har några träningar kvar, det var roligt att spela eftersom jag inte direkt har rört på mig eftersom jag har varit sjuk. Nu är jag hemma igen och naturkundskapsboken ligger här brevid mig. Snart ska jag göra ett ryck och läsa igenom kapitlet igen, så får vi hoppas att jag minns allt till i morgon och skriver ett mvg+, ja man kan ju alltid hoppas, och jag tänker ju ialf nästan alltid possitivt så varför inte göra det på kemiprovet.
Ska bli helt underbart med helg, den bjuder på fest, sverige landskamp i stockholm och träning.


Ha det bra!
/ Elin



Är det något som saknas?

Grattis!

Idag fyller min älskade kusin 18 år!
GRATTIS DARLING <3


I morgon är vi lediga så i kväll blir det mys hos min bästa, ska även sova där <3


Grattis älskling! <3
Lisa och jag.
gammal bild..
Ha det bra!
/ Elin

Desperate housewives

Tisdagar är en av de jobbigaste dagarna vi har i skolan, vi slutar 16.35.. Men tisdagar är ändå en utav de bästa dagarna, det är ju självklart desperate housewives som gör att dagen blir bra! Finns verkligen inte ett bättre program, händer ju jämt något nytt! I
dag hade vi italienska prov, gick ganska bra, fast brukar ju vara att man tycker de gick bra så blev det inte alls som man trott. Men hoppas på det bästa ialf. Efter skolan följde jag med Lisa hem, lika mysigt som vanligt.
Åkte och sola en snabbis, hann somna och till och med börja drömma på 10 min.
Idag kom skolfotona och skolkatalogen, alltid lika roligt att titta i katalogen.



Ha det bra!
/ Elin

Avslutningsfest

I går hade vi avslutningsfest med laget på Kilsta, Det var jätte roligt, eller ja det är det ju alltid när RIK dam har fest. Vi åt smörgåstårta, hade prisutdelning, tävlingar (som jag och Hjalle vann på!), present utdelning till tränarna och massa annat. Det var ju även lite sorgligt, eftersom många spelade ska sluta, endel ska flytta så det blir ju inte att man träffas så ofta, vi har ju träffats ca 3-5 gånger i veckan så självklart kommer det bli tomt och jag kommer sakna alla roliga tillfällen vi har haft! Så mycket skratt och tårar med er, det är oförglömligt.
Nu har vi ledigt fram till november, då drar det igång igen, nya tränare, kanske nya spelare, nya mål i div tre. Jag tror att det kommer bli jätte bra om alla lägger ner den tids som det krävs, träna och vara delaktig i laget så kommer det bli ett toppen år! Ser fram imot nästa säsong, men jag tycker det ska bli skönt med lite vila!

   

Ha det bra!
/ Elin

Lena PH och Orup

Har precis kommit hem i från Karlstad, där Lena PH och Orup spelade, det var riktigt bra! De bjöd på mycket show. Jag åkte dit med Jessica Hane, Lisa Frisk och Katta. Vi satt på läktaren så såg de inte så jätte bra så det var lite synd men.. Så har inga bra bilder där ifrån som jag kan lägg ut.
Nu är jag jätte trött och ska snart sova.
Just ja, jag var och klippte och färga håret idag, klippte bara topparna och la en mörkare färg med lite rött och guld i.



God natt
/ Elin

Only hope


I dag ligger jag hemma i sängen eftersom förkylningen inte går över, det bästa är ju att vila och inte att gå till skolan eller göra andra saker.. Så nu ligger jag och lyssnar på Only hope, låten som är med i A walk to remember. Så vacker låt, filmen är ju också väldigt bra, blir sugen på att se den nu men har ínte den..
I går kväll var jag ute och åt med några tjejer från laget, vi åt på Woodys, plankstek, underbart gott!
Man skulle nog kunna sitta flera dagar och prata fotboll, speciellt med dom.

I morgon ska jag klippa och färga håret, funderar på om jag ska lägga i mer rött eller chokladbrunt, vi får se i morgon vad de säger. Sen åker jag, Lisa Frisk, Katta och Jessica Hane till Karlstad där Lena PH och Orup spelar, det ska bli jätte roligt att se dem!


emma och jag

/ Elin

RSS 2.0