Naturkunskap

Ja nu sitter vi här igen på naturkunskapen och som vanligt gör vi ingenting, eller jo Emmelie och Ida jobbar på så flitigt.
Efter skolan så ska jag och Lisa gå hem istället för att ta bussen. Miljövänligt och bra för oss.
Hoppas att ni har läst våran social blogg. Nästan alla har uppdaterat vi tjafsar om vem som ska få blogga, undra hur det här kommer sluta. Idag är inte Eb i skolan och Dieechi säger att våran grupp inte är fullständiga, pusslet är inte helt.
Nu måste jag försöka jobba lite.
Samsocial.blogg.se
/ Elin

skolan

Först vill jag gratulera Ida som i går som tog sitt körkort! Jag är så avensjuk men väldigt glad för din skull.
Nu sitter jag och alla tjejer i naturkunskapen i vårat grupprum, där det händer massa fast ingenting som ska göras.. Men vi har i alla fall väldigt roligt. Nu sitter vi och ska göra en sam social blogg där vi ska skriva massa viktigt som händer oss och så vi kan påminna varandra om något händer. Den heter samsocial.blogg.se. Den måste läsas!
Snart slutar vi och Lisa tjatar på att jag ska följa med henne och köpa present till Anna, sann vän som jag är kommer jag väl säkert följa med.
/ Elin

Onsdag

Just nu sitter jag, Eb, Emmelie, Lina och Johanna och väntar på att naturkunskapen ska börja, vi har håltimme nu när matten är slut. Britt kom precis fram och sa att vi som inte har gjort provet borde repetera... Inte speciellt kul! Vi sitter i rasthallen och jag tror att alla här har någon tävling om vem som kan skratta och skrika högst. Vi hör inte ens vad vi säger till varandra. Jag längtar till helgen, min syster är hemma från Stockholm så på fredag ska hela familjen plus Eriks flickvän Lina på bio. Vi ska se Män som hatar kvinnor. Ska bli riktigt mysigt, det var ett tag sen vi gjorde något alla tillsammans.

Ikväll ska jag träna och sen åka till Nobelhallen och titta på Bofors-Västerås med Eb.
Ha en bra dag!
/Elin

Lisa är min sambo

Igår kom jag hem från en rolig och dyr shopping dag hos Emelie, köpte en halsduk, en body, en jeans stjorta och en mössa. Tack Emelie för att jag fick komma!

När jag kom hem åkte jag direkt till träningen, sen till nobelhallen där EB, Alexander och Patrik var. Kom till början av andra så hade inte missat så mycket. Bofors vann med 6-3. Sen körde dom hem mig, innan min sambo Lisa kom klippte jag min bror Erik.
När Lisa storma in sa vi att jag var själv hemma och jag hoppades på att hon skulle säga något klantigt och roligt så som bara hon kan göra! Men hon klarade att hålla igen så när hon upptäckte att min bror var hemma skrek hon högt och höll för ansiktet, vet inte om det var av förtjustning för jag hade klippt honom så snyggt eller om det var något annat. Jag tror i alla fall att det var för hans nya snygga frisyr.

Sen på kvällen tappade vi upp en bad och hade massa bubblor i som sen försvann väldigt fort, men det var i alla fall väldigt skönt. Sen kunde ingen av oss gå upp eftersom det skulle bli så kallt. Men efter ett tag tog vi tag i oss själva och gick upp. Sen gick vi och la oss, tydligen hade jag gått i sömnen och suttit och pratat för mig själv. Man vet ju aldrig med Lisa antigen tjatar hon om att jag snarkar och det vet jag att jag inte gör, och nu att jag skulle gå i sömnen..

I morse ringde en jävla skit försäljare kvart i tio, det borde finnas en gräns på när man får ringa under dagen! Jämt när någon ringer så man vaknar försöker jag harkla till mig så att det inte ska låta som om man sov, men det funkar ju aldrig jag låter ändå som en karl när jag svarar! Måste öva på att svara med min vanliga röst..

Snart ska jag och träna, idag ska vi ha löpning och styrka. Efter det ska jag och Lisa och sola och sen hem till mig. Jag får väl antagligen ställa mig och steka falukorv eftersom Lisa älskar det och vad gör man inte för att hålla henne på topp!

/ Elin


smackande pussar

Jag sitter nu på bussen på väg till Emelie, jag fick byta buss i Örebro och det var nog tur det för brevid mig satt ett par och deras lilla son. Jag gillar ju barn så det är ju inte det som jag stör mig på utan det var att hans föräldrar inte kunde låta honom vara utan satt och pussade på honom hela tiden. Det var inte små snälla pussar utan de tog i så det lät i hela bussen. Det är säkert jätte svårt att låta bli sitt barn men det finns väl en gräns? Jag kunde ju knappt somna så mycket lät det! Jag undrar om barnet gillade att ha någon i ansiktet hela tiden,, Ja jag kanske blir lika dan när jag får barn, men nu tycker jag ialf att det var störande..

Jag är framme 19:15 och snart tar batteriet till datorn slut. Tur att jag har en full laddad ipod med mig och en bok.

Ha det bra och tänk på att inte pussas högt!
/ Elin


Till Emelie

I morgon ska jag åka till Eskilstuna och hälsa på Emelie som jag träffade på Malta när jag och Ida var på språkresa 2006. Som jag kan tipsa om att ni ska göra! Var tre underbara veckor med sol, bad och så fick man så mycket nya vänner.

Bussen går 17:15 så när jag kommer dit har Emelie lovat mig att bjuda på tacopaj. Sen blir det säkert massa skratt och mys som vanligt :) Och på onsdag ska vi gå på stan. Vi träffas tyvärr alldeles för sällan, men det är bättre än inget att bara åka upp över två dagar.
Jag kommer hem på Onsdag igen så ska jag träna direkt sen kommer Lisa som sovsällskap eftersom jag är ensam hemma hela veckan.


Ha det bra!
/ Elin

Sportlov

Tänk vad skönt nu har vi sportlov! Så underbart att vara ledig från skolan, fast helt ledig kan jag ju inte vara eftersom jag måste plugga..
Efter skolan i Fredags gick jag Lisa Eb och Lina till Melkers och fika, så bestämde vi att vi skulle ha myskväll hemma hos mig. Vi tittade på Sex and the City, sen kom eb,s pojvän Alexander och Joakim förbi en stund. De var inte kvar så länge eftersom jag skulle upp tidigt och spela cup.
Cup var i Kristinehamn, VIF dam cup. Vi spelade väldigt ojämnt under cupen, ena matchen spela vi inte bra sen nästa spela vi mycket bättre. Vi åkte ut i semifinalen på straffar, surt att det måste avgöras på så sätt. Men så är spelet.
På kvällen åkte jag och Lisa Frisk till Katta och tittade på melodifestivalen, var verkligen inte något att hänga i granen!
Mycket bättre förra veckan, tänk om Nina hade varit med i går då hade hon lätt gått till final!
Sen gick jag och Lisa till Statt där Christian Walz skulle spela. Där träffade vi Emma, Sofia, Rebecka och Frida.
Efter statt gick vi till Max och väntade på stjuss. Jag var så trött efter cupen så jag hade inga problem med att somna!
Idag ska jag plugga lite trafikkunskap och sen i kväll kommer Lisa hit så ska vi titta på Beck. Eb skulle också ha varit med men hon kunde tyvärr inte..

Jag längtar till sommaren!

/ Elin


För en lång lång tid

Sitter nu på Svenska lektionen och längtar efter lunchen! Vi började kl åtta med italienska prov, gick helt okej. Jag har inte fått bilderna från Storstenshöjden än men så fort Lisa skickar det så kommer de upp här på bloggen. Borde göra lite på Svenska arbetet, men det är inte direkt någon annan som gör det så jag tar tag i det lite senare. Ikväll ska jag träna och plugga teorikunskap.

Har lånat Lisas ipod och har lyssnat på Håkan i två timmar nu. Jag älskar - för en lång lång tid. Är sugen på att följa med Lisa och några till Karlstad den 27 feb då han ska spela där. Måste kolla om det finns biljetter kvar bara..
oj nu tog hennes batteri slut. Hon tittade lite argt på mig men sen smälte hon när jag tittade med mina ängla ögon på henne.
Nu ska jag jobba lite innan jag äntligen får äta, fast tyvärr är det, Vad huset kan bjuda på..

/ Elin




Söndag

Ja då var det söndag ingen, helgerna går alldeles för fort!
I går spelade vi cup hela dagen i Säffle, Hallvärmlänskan heter den och man spelar inte den på samma dag som vanliga cuper. Förra helgen spelade vi gruppspel och i går spelade vi igen, Första vann vi med 7-0, andra med 5-0 och sista spelade vi lika 1-1. Vi vann våran grupp så om några helger ska vi spela slutspel.
På kvällen åkte jag och fröken Frisk till Katta och åt mat och tittade på melodifestivalen. Vi tyckte att Alcazar och Nina var bäst, som vanligt när det är melodifestivalen blir man jätte missnöjd och arg för hur svenska folket röstar, jag röstade faktiskt tre gånger på Nina man ändå åkte hon ur, Dåligt! Låten var ju skit bra.. Ja inget jag kan ändra på nu, Alcazar gick ju vidare och jag längtar tills vi står och dansar till den på statt!

Idag ska jag bara plugga, måste läsa trafikunskap. Sen vid sex ska jag iväg och jobba.


Ha en jätte bra dag!
/ Elin

Fredag

Äntligen helg! Har varit en jobbig vecka, mycket i skolan.. Men nu ska jag bara njuta av helgen.
Ikväll ska vi till Ida och gratta henne eftersom hon har fyllt 18. Ska bli roligt, Vi börjar att äta hemma hos mig, endel tar pizza men Eb och jag slår på stort och äter hellre kina mat. Det blir en lugn kväll för mig eftersom vi ska spela matcher imorgon. Nu sitter jag och väntar på att alla ska komma. Tjejer sa vi inte kl 6? Min klocka är ialf 18:06.

Efter skolan gick jag upp till trafikskolan och satte mig vid datorn för att plugga. De testerna som är där är lite svåra.. Gjorde tre prov, och hela tiden får jag 1 eller 2 poäng för lite.. Typiskt! Men det är bara att plugga på så ska jag allt fixa det också..
Precis som när jag fixa att jag blev bättre krokodil art på naturkunskapen. Ja våran lärare Christer använder inte G-MVG utan byter ut det till djur, planeter eller annat. Vi började på det muntliga provet i går men Lisa och jag skulle till Bergslag så hann inte göra klart. Men nu är jag i alla fall inte vanlig krokodil! Känns väldigt bra, haha

Nu får jag väl sätta mig och lägga en spindelharpa innan tjejerna kommer. I och för sig tycker jag ju inte att det är tråkigt att behöva göra det! Jag älskar spindelharpan!

Ha en bra helg!
/ Elin

Utmanad av Johanna

Utmanad av: missnouvelle.blogg.se

Här kommer reglerna :

Gå in i mappen Mina Bilder. (eller din egen personliga bildmapp)

- Gå till den Sjätte mappen och välj därefter den Sjätte bilden i din mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.



Den här bilden är från Eriks och min 18 årsfest som blev mer än lyckad!
Hade så roligt och allt var helt perfekt, tror inte det kunde bli bättre.
Vi dansade och sjöng och fira att Erik var myndig och att jag snart skulle bli.
Kan faktiskt tacka alla igen som var där och gjorde så det blev så lyckat!


big girl




Grattis Ida på 18 årsdagen!

Tisdag

Jag är så trött just nu, sitter nästan och halv sover. Kommer väl säkert inte få gå och lägga mig än på ett tag eftersom i natt har jag får sällskap. Mamma och pappa är inte hemma så lisa ska sova hos mig. Hon hade redan bäddad och krypigt ner i soffan när jag kom hem från en väldigt jobbig träning. Tro nu inte att jag är otränad, jag har ju varit sjuk och inte rört på mig. Det är konstigt att konditionen bli så dålig så snabbt.

Efter en jobbig skoldag:
- börja kl 8
- slutar tjugo över fyra
- dillkött till lunch
- få liv i minianne
- matte

och allt annat som inte är roligt, det ända roliga med skolan det är att man träffar folk där, annars tycker jag inte att det är värt det.. Eller jo det är det väl senare i livet men just nu känns det som om allt vi gör i skolan är skit.
I alla fall efter skolan gick jag och lisa upp på stan och träffa Nordan på stan. Vi gick först till Broadway för att köpa en toning till mitt hår. eftersom lisa säger att jg har en rosa slinga i håret. Måste ha varit efter min hemska tid på Självfallet, Jag har inte berättat om vad som hände där. Men i stora drag kom jag i alla fall där ifrån med orange/gult svinto hår.. Inte så snyggt, gråtandes gick jag till willys och köpte brun och röd färg.
Toningen funkade väldigt bra, så jag är väldigt nöjd och kommer nu nog alltid vara brun hårig!

  

RSS 2.0