Lördag

Kvällen var väldigt lyckad, Jessica och jag åkte till Katta där det bjöds på en väldigt god lasange, mycket prat, Buzz och mycket skratt till en härlig film .. hahaa
Jessica och jag gick där ifrån vid halv 3, så vi gick upp till torget och sen vidare. hmm kanske inte de mest lyckade.. så vi bestämde oss väldigt snabbt att det inte var något för oss. så vi åkte hem till mig och pratade och sen somnade :)
tack för en mysig och väldigt roligt kväll sötnos <3


      
Jessica



Grattis pappa <3


underbart, äntligen är det helg igen! tycker faktiskt att veckan har gått snabbt ändå.
Ikväll var det planerat att vi skulle gå ut, men Annie dissa, Lisa är inte hemma och Anna, ja anna ska på förfest,? hmm dåligt anna brodinööö.. ;) 
så Jessica och jag styrde helt om och bestämde oss för att ha film mys hemma hos mig med massa gott :) Vi ska kolla på Ett Små krypsliv som Jessica har tjatat så om och sen någon till film som vi snart ska iväg och hyra.



Hallon krig

efter jobbet träffade jag Lisa och Jessica, alltid lika mysigt :)
sen skulle Jessica i väg på bio, så jag vart själv med Lisa..  vi kollade på film och självklart somna jag en stund på soffan, lisa: - Elin, sluta snarka!! jag snarkar faktiskt aldrig Lisa Holm!
sen brottades vi som vanligt, det vart väldigt varmt så vi fortsatte med kriget ute, HALLON KRIG!!
sen kan jag inte förstå varför lisa och jag kan ha lika fin vänskap som Annie och Jessica, de följer alltid den ena en bit på vägen hem, men nej lisa kan inte följa med 20 meter utan bara ut på gården..! tack lisa, det värmer <3

 
 min bästa <3

Lady Gaga- Just dance

min nya favorit låt heter Just dance med Lady Gaga, helt sjuk bra! går inte att sitta still när den spelas:)

går dagen var helt okej med tjejerna och några till, lisa är sjuk så hon var tyvärr inte med.. Krya på dig <3
idag är jag trött, och sov på något konstigt sätt i natt så har även ont i nacken..

 

shoppat

Igår var jag i örebro med mamma och pappa, var inne och virra runt på Marieberg, nu när de bygger om vet man knappt vart man är längre, men i alla fall, Det här är vad jag köpte :)

 
Skor, Din sko                       Örhängen, Wedins
    
         Body,Gina Tricot   Linne, Gina Tricot   Linne, Only

helgen

jag skrev innan att jag skulle på bio, jiddra inte med Zohan som den heter så tjeckt på svenska! den var verkligen en besvikelse, vi trodde att den skulle vara jätte rolig och såg verkligen fram i mot det, men den var inte så bra.. säkert bättre om man hyr den hemma men inte på bio, synd.
Daniel dissa ju, men johan följde med, trevligt trevligt :) efter bion gick vi ner till Mc Donalds där Rickard självklart börjar krångla i kassan, hahaa
i går spela vi DM match vi hade matchen totalt och spela väldigt bra, men förlorade med 3-0, :/
idag har jag varit i Örebro med mamma och pappa och handlat på ikea och marieberg, lite nya kläder och smyken och lite sånt :) väldigt mysig
Min bästa är hemma <3 har saknat dig :)


Onsdag

idag har jag jobbat som vanligt.. Det gick väldigt segt, är nog bara för att det inte finns så mycket att göra nu så jag går mest och längtar efter fika pauserna och lunchen :)
Efter jobbet var det sista träningen innan sommaruppehållet, underbart att träna i solen!
Dm match på lördag och vi ställer upp med ett enbart 91-92 lag :)

I morgon ska jag Rickard och Daniel på bio, - You dont mess with the Zohan :) den sägs vara jätte bra så tror att det blir lyckat!

just de, lisa, Jessica och Lina är på Arvika festivalen just nu. Rinde lisa och de lät som de hade det väldigt bra, skulle gärna ha velat följa med men kan inte efter som jag jobbar. :/ synd, men hoppas att ni tre får det roligt!
men i stället så ska jag annie och anna ha egen festival hemma, kan ju inte bli annat än lyckat ;)

Ha det så bra!
/ Elin

     


RSS 2.0