Valborg

Oj oj nu var det länge sedan jag bloggade!
Vad har jag gjort den senaste tiden då?
Jo, pluggat till tenta, skrivit tenta, seriepremiär, vunnit seriepremiären med 4-1, jobbat, lagfest, soffäng med Lisa, Jessica och Anna och idag ska jag träffa Josefin på stan och äta lunch, träna och Ikväll åker jag och Josefin till Karlstad och röjer till Maskinen!

Det låter väl som min vecka har varit väldigt bra? Vinsten satt som en smäck, vi spela riktigt bra så det var roligt! Så nu är det bara att köra på hela sommaren:)

Jag har börjat använda instragram, jag heter Elinsjokvist så följ mig gärna där också!

Hoppas att ni får en trevlig Valborg!

Här är en fin bild på Lisa från gårdagen häng.

Puss
/ Elin


Måndag

Igår färgade jag håret! Utväxten är borta och en lite mörkade nyans blev det. Blev väldigt nöjd :)

Idag har jag pluggat till tentan, jag har gått igenom en gammal tenta, löst anteckningar och löst i böckerna. Så det är skönt att vara på gång.

Ikväll är det träning, och tänk på lördag har vi seriepremiär!! Gud tiden har gått så himla fort! Kändes inte som det var så länge sen vi stod i Kristinehamn och skrek oss hesa att segern var vår! En helt obeskrivlig känsla. Så på lördag har vi hemma match mot Avesta. Division två kommer vi spela i den här säsongen. Det kommer bli tufft men jag tror på oss!

Här är en bild på hårfärgen, kanske inte bästa bilden, men det är väl Inge mer med det?! (Sälen skämt, Höhö)


Söndag

Vart är motivationen till att plugga? Blev inte direkt mer motiverad när jag fick rätt om juridiktentan, 2p från G igen. Fast jag var säker på att jag inte klara den så hoppas man ju alltid.

Idag tog jag och Patrik en promenad, vi stannade vid Nobelspåret där jag provade att göra polisspringtestet. Man ska springa 2 km på 10 min, jag sprang 2,3 km på lite över elva. Så vi ska prova snart igen och ta exakt km så vi hur jag ligger till.

Sen har jag tittat på tv och bläddrat igenom lite anteckningar.

Igår spelar vi match, vi vann med 2-1 men vi spelade inte speciellt bra, sista 25 minuterna var riktigt bra så det tar vi med oss:)

På kvällen åkte jag, Patrik och Josse på bio, 21 jump street hette den, den var riktigt rolig så den rekommenderar jag!

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och titta på kusinen Oscar som vaktar Sundsvalls mål!

Puss
/ Elin

Åh längtar tillbaka till Sälen!


Lördag

Hej!
Igår kväll hade jag myskväll med min bästa vän, vi åt äcklig pizza, drack god coola och hade våra fina tröjor på oss som vi gjorde för ett antal år sedan!

Idag är det sista träningsmatchen innan seriepremiärer, vi spelar hemma match mot Råtorp.

Ikväll funderar jag och Patrik på och gå på bio, vi har inte bestämt vilken film vi vill se men. Tips?

Ha en fantastisk lördag!
Puss
/ Elin


Torsdag

Hej!
Jag är på ett riktigt härligt humör efter träningen! Mina fina lagkamrater är för roliga och med min musiksmak eller dans kan det inte bli dålig stämning! Eller?;)
Idag var jag på universitetet och hade seminarium, jätte bra diskussion hade vi :)

I eftermiddags träffade jag Lisa och Johanna och åt lunch på Som hemma. En mascara fick följa med hem.

Jag har blivit helt galen i ägg, jag har alltid hatat ägg men nu på sistone älskar jag det! Så efter träningen nu har jag ätit äggröra, räkor och
knäckemacka, mums!

Imorgon ska jag tvätta, gymma med Marie och umgås med Patrik.
Han har jobbat eftermiddag och jag har varit i skolan på förmiddagarna så vi har inte träffats under veckan.

Puss
/ Elin


Onsdag

Detta inlägg tillägnas min fina, bästa vän Lisa!
Idag på föreläsningen fråga dom varför man blir vän med vissa människor - gemenskap och att vi söker efter människor som likar oss själva är svaret på den frågan.
Hur många gånger har jag och Lisa fått frågan om vi är tvillingar eller systrar?

Dig kan jag alltid lita på, med dig har jag alltid roligt. Du är som jag och jag är som dig, det är därför du är min bästa vän!


Sälen

Vilken fantastisk helg vi haft i Sälen!! Perfekt väder, fint boende, härligt sällskap och afterski!
Vi kom upp vid sex tiden i torsdag så då packa vi upp, åt tacos och börja leva Sälen livet. Ett bra drag på fem personer som avslutades med Sendrag i mitt vänstra lår.
Fredagsmorgonen var det inte sovmorgon utan Lisa klampa upp och väckte oss. Men det var kanske bra så vi inte sov bort hela dagen. Vi åkte i tandådalen i fina backar med strålade sol. Gång på gång tittade vi på klockan för att tillslut få säga - nu är det dags för after ski! Vi fick första parkett bordet där de blev ett jäkla drag. Ett hockeylag på 24 st slog sig samman och vi diggade till partypatrullen och Magnus Bäcklund. (vägen från glammiga melodifestivel till afterski artist är alltså inte så lång..)

På kvällen gick vi på förfest hos våra nya bekanta och sedan vidare till Harrys!

På lördagen lyxade vi till det med sovmorgon till 9:30. Vi åkte till hundfjället där det också var strålande sol och vi stekte bra länge i solen.
Sedan tillbaka till tandådalen för Afterski . Partypatrullen körde då med, samma låtar som kvällen innan så det var lite segt men vi höll lågan ändå!

På kvällen var det dags för ny förfest hos hockeylaget och vidare till Harrys, lördagen var helt klart roligast. Fast det slutade med att jag missade bussen hem och fick stå mitt kast och betala 316:- till taxi. Taxichauffören tyckte jag var en trevlig prick så han stängde av taxametern så det skulle egentligen blivit dyrare.

Igår så städare vi och började resan hem, sjukt glada över den lyckade resan men besvikna att den redan var slut.

Tack Lisa, Broddan,Jessica och Anna för en lyckad resa, den glömmer man inte i första taget - "och det är väl inge mer me de?"

Puss
/ Elin

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/466681/images/2012/pic_198702847.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/466681/images/2012/pic_198702909.jpg" class="image">


Forenisk vetenskap

Vilken föreläsning vi hade idag, jag ville aldrig att den skulle ta slut. Vi fick lära oss hur man går igenom en brottsplats och hur man samlar in bevis. Anna som är vår föreläsare hade med sig massa egna bilder från brottsplatser. Det var både stickstår i ryggen och skador på kropparna så det gällde att inte ha kräkmage! Det var en väldigt givande föreläsning :)

Efter föreläsningen jobbade vi med vårt grupparbete, så jag var hemma vid fyra.
Här hemma har jag försökt att lägga in ett ljudklipp i datorn, det var svårare än jag trodde. Så nu väntar jag på att Patrik ska komma hem och se om han fixar det..

Imorgon vid lunch åker jag och tjejerna till Sälen, det ska bli så roligt! Jag hoppas att jag inte har allt för ont i ryggen så jag inte kan åka snowboard. Annars får jag sitta och glassa i backen, låter väl inte så dåligt?
Jag ska fota mycket som jag kan visa er sen.



 

Puss
/ Elin

Det gick ju bra trots allt..

Jag fick en väldigt glad överraskning ikväll. Som ni vet skrev jag två tentor för cirka två veckor sedan. Jag var väldigt besviken efter den andra eftersom det kändes som att jag kuggade på båda på. Men idag fick jag tillbaka den första tentan som jag gjorde (inte juridiken utan ordinariekurstenta) och jag fick VG på den! Jag blev väldigt förvånad eftersom jag var orolig att jag blandat ihop en del teorier. Så det gjorde verkligen den här tisdagen underbar!
Jag har inte fått tillbaka omtentan som jag gjorde från A kursen. Men händer det inte ett mirakel så kommer jag få U på den för den gick verkligen inte bra. Men jag känner att jag kan ta det i så fall eftersom det gick så bra på den andra :)

Idag hade vi föreläsning om hur polisen arbetar, och jag känner hur jag mer och mer längtar tills jag är polis! Jag hoppas att jag kommer in till våren men jag vet hur svårt det är att komma in men jag ska göra mitt bästa och tillslut kommer det vara min tur!

Ja ska vi ta något som är lite tråkigt är att jag har ont i ryggen.. Landade fel på internmatchen så jag fick gå av pga smärtor men under helgen har det känts bättre, men på dagens träning kom det tillbaka så fick gå av..

Nu ska jag sova, har tidig föreläsning imorgon så det gäller att vara utvilad.

och ja just det, på torsdag åker jag, Lisa, Jessica, Anna B och Anna N till Sälen! Det ska bli sjukt roligt! :)




En väldigt gammal men härlig bild på Lisa, Jessica och Broddan!



Puss
/ Elin

Måndag

Hej!

I förmiddags åkte jag och Marie iväg och gymnade i ca 1,5 timme. Så gött!
Efter det har allt gått i ett, ätit hos Patrik föräldrar, handlat, varit hos mamma och pappa och till sist ätit räkor och sen jordgubbar och mango :)

Nu har vi tittar på den nya serien på TV4. Alcatraz heter den och den verkar väldigt spännande. Det är snart ett avsnitt till men ska upp tidigt imorgon så jag får titta på play imorgon i stället:)

God natt!
/ Elin

Marie i Alperna!


Söndag

Kvällen var väldig lyckad! Jag och Patrik var och åt på gastro för att fira våra tre år tillsammans, så gott var det:)
Förfest hos katta med Helen, Sandra och Lisa. Sedan gick vi vidare till Harrys. Rätt så lite folk till en början men det fylldes på under kvällen.

Patrik syster Marie sov hos oss så i morse åt vi frukost (mackor och chockladbollar hade vi att bjuda på, haha!)
17:00 var vi på stora halla där Degerfors hade seriepremiär mot Jönköping. 3-1 till Jönköping slutade matchen.

Nu är jag hemma och myser i soffan :)

Puss
/ Elin


Glad påsk!

Idag har jag fikat med mina fina syskon och min fina pojkvän!

Nu har jag och Patrik varit tillsammans tre år och en dag! <3


Torsdag

Hej!
Igår träffade jag Lisa efter föreläsningen. Vi bestämde oss för att ringa Rickard och kolla om han ville hänga med till red brick, han var inte sen att tacka nej!
Så vi åkte dit åt gott och skrattade högt och länge. Som vanligt pratade vi massa härliga högskadieminnen.

Idag har jag pluggat lite. Sen kom Katta och Joline hem till mig, så jag bakade lite chockladbollar. Joline gillade de så mycket så vi skulle mata spöket under soffan med massor med chockladbollar. Haha!
Tänk vilken härlig fantasi barn här :)

Så när de åkte hem blev det att ta fram dammsugare. Så nu är både Joline glad och Patrik kommer bli glad när han kommer hem.
Ikväll blir det träning och mys i soffan med Putte :)

Puss
/ Elin


Måndag

Hej!

Idag har jag hunnit med massor av saker. Jag och Patrik var och köpte golv till balkongen, det blev jätte bra! Hur snyggt som helst :)
När vi kom hem la ju Patrik golvet och jag gjorde vaniljpannkakor, mumma!

Nu är Patrik på jobbet och jag tänkte plugga lite. Ikväll blir det träning i badhuset.
Imorgon har jag föreläsning och träning igen.
Veckan kommer rulla på och snart är det helg igen.

Och vet ni, på fredag har jag och Patrik varit tillsammans i tre år!
Tänk vad tiden går fort :)
vi hade tänkt att åka till Stockholm men båda har match så vi kommer att åka någon annan helg.

Puss
/ Elin


Söndag

Nu är jag hemma efter vår borta match mot Forsby. Vi vann med 3-2 och jag gjorde två mål!
Forsby kommer vi att möta i serien så det var gött att vinna över dom nu.

Idag fyller mamma år så snart ska vi åka dit och fira henne :)

Jag hoppas att er helg har varit fin!

Ha det bra!
Puss
/ Elin


RSS 2.0