Friends

Idag har jag varit på en utbildning för friendsstödjare! Jag och Michael blev fram röstade i våran klass så nu ska vi vara med i friendsgruppen. Vi ska ha ett möte en gång i månaden och diskutera hur man kan göra för att skolan ska bli en bättre plats att vara på för oss elever. 
Det var jätte roligt, vi fick göra massa olika sammarbetslekar och andra övningar så vi skulle lära känna varandra. Vi fick se olika filmer där de visades olika sätt kränkningar eller mobbning.
Det var en riktigt bra dag som man lärde sig väldigt mkt på, tänk att något litet för en själv kan betyda så mycket för någon annan. Tänk på det! Ett hej är inget farligt..

Så HEJ alla hoppas att ni har haft en bra dag!
/ Elin


Helgen går alltid så fort..

Ja nu är det söndag igen, det känns som om det nyss var fredag och vi satt på Som hemma och fikade.
I fredags kväll hade jag och min älskling Idolmys med pizza och chips. Bra att Camilla åkte ut, så kan Niklas åka ut nästa vecka! För ingen av dom var ju bra..

I går började Patrik och riva ner hans gamla tapeter, i början var det roligt men man tröttnar lätt, som tur var kom Hanna och Johan förbi och fikade så vi fick sluta med tapetera. På kvällen hade vi lagfest, vi åt smörgåstårta och hade det riktigt bra! Sen åkte jag och Matilda ner till Melkers och träffade Emma och massa andra, när Melkers stängde fortsatte vi ner mot Max. Nu låter det som om vi inte är 18 år och hänger på torget om kvällarna men så är inte fallet, vi är 18 år men fattiga (ialf jag...) Så vi gick inte till Statt och det var väl tur det för jag hörde senare att det inte hade varit så bra.. Men jag, Emma och Mathilda hade det väldigt bra, vi sjöng stilla natt på tyska. Måste ha varit vackert! Vi vart tillslut hem körda av Niklas.

Det var extra skönt att vakna kl 9:00 av att sin älskade pojkvän river ner tapeter i vardagsrummet.. (y) Men jag kunde ganska snabbt somna om igen.
Sen åkte jag hem eftersom jag skulle träffa min bästa Lisa, hon kom hit och drack kaffe sen summerade vi våran helg. Jag kom fram till att jag var trött och Lisa kom fram till att hon vill fylla 18! (30dagar kvar).
Vid 19:00 ska jag iväg och jobba. Och i morgon ska jag till läkaren med min tå! Usch hjälp mig!!



<3


Problem med tapeter..

Just nu sitter jag i Patriks lägenhet och försöker hjälpa honom att välja tapeter. Det är svårt, vi har några favoriter men vet inte riktigt hur det slutar. Han har valt ut en favorit nu men det kommer antagligen ändras.

Efter skolan gick jag, Lisa, Lina, Emmelie och Johanna och fika på Som hemma, dom hade gjort om nere i källaren så vi satt där och hade det lugnt och skönt. Jag drack min favorit chailatte, som inte är den populäraste drycken hos tjejerna men jag älskar den!
Tyvärr fick jag inte med Lisa till Davids och köra boxersize.. Men det får bli en annan dag! Lr hur Lisa?!

Nu ska jag fortsätta och titta på våra kära hlooywoodsfruar, undra om dom verkligen är nöjda med sitt liv?..

Ha det så bra!

/ Elin

Lisa och Jag på PIP 09


äntligen helg!

Nu är de två praktik veckorna över, jag är jätte nöjd med min praktik. Veckorna har gått så snabbt att jag har glömt bort alla läxor som vi fick från skolan, lr ja glömt hade jag väl inte gjort men jag har hela tiden tänkt att jag ska göra dom men de har inte blivit av än..

Lisa kom till Patriks lägenhet vid 14:00 så vi drack tee och kaffe, Lisa pratade mest om sin praktik plats och jag fick lyssna och vara intresserad. Sen kom Patrik, Erik och bröderna Jansson.

Jag köpte en 10 pass på Davids idag, så Lisa och jag var och körde spinning, det var roligt men så jobbigt! Och man svettades inte lite.. Nöjda med vad vi hade presterat åkte vi hem och åt tacos med Patrik och Johan. Och efter det blev det dipp och grönsaker till Idol.
I helgen ska jag till Matilda som har fyllt 18 och sen statt, och göra de läxor vi har fått hem under praktik veckorna.

Ha en bra helg!
/ Elin

RSS 2.0