Inte långt kvar!

Äntligen är det lördag, idag har jag och Patrik varit hundvakt åt EB och Alexs lilla Elsa. Idag ska jag träffa den vita grisen (snart i en skär rosa färg) vi ska planera det sista för resan, vi åker ju om tre dagar! Det är helt sjukt, jag har inte fattat att det är så snart. Vi var och hämta ut pengar igår och väskan har börjat att bli full! Jag ska försöka att uppdatera bloggen så mycket jag kan där nere.
I
går var jag hos Hanna som hade fest, temat var cowboy och indian, det var jätte roligt.Vi spelade fuck the dealer, haha usch det är en farlig lek. Vid ett tiden kände jag att det var dags att gå hem. Försökte att få tag i LIsa för att få sällskap men hon vägra att svara....

Ikväll ska jag till Katta och äta hennes underbara mat, hon kom ju hem från Thailand i veckan så nu har vi mycket tid att ta igen innan vi skiljs igen..

Imorgon ska vi spela hallvärmlänskan i Degerfors. Vi har fyra matcher där jag självklart hoppas att vi vinner alla fyra. Efter det ska vi till Carina och Tomas och äta. Sen måste packningen bli klar, tänk om jag glömmer något. T.ex. passet!

/ Elin


7 dagar kvar!

Nu är det endast sju dagar kvar tills vi åker till Thailand! Gud jag kan inte förstår att vi snart ligger och steker i solen, Lisa kommer bokstavligen stekas till en rosa gris... Men du är fin ändå!

Idag har jag jobbat till 14:15, perfekt tid att sluta då har man hela eftermiddagen framför sig, jag ska och handla lite mat eftersom det är väldigt tomt i kylen.
Sedan har jag samtalat på mig lite vuxenpoäng, jag har nämnligen fixat ett Visakort!

I lördags hade vi lagfest, det var gemensam fest för Rik dam, herr och Bråtens damlag. Det var jätte roligt, Josse hade gjort en rolig lek, som givetvis jag och Sara vann! Sedan var det dans i herrarnas omklädningsrum.
Hoppas att ni har haft en bra helg och en bra start på veckan!
      

/ Elin


Varför sjuk idag?

Ja idag var det min tur att vara sjuk, Vaknade med huvudvärk och mådde illa.. Varför blir man alltid sjuk när någonting roligt kommer att hända? Som idag t.ex. vi skulle och fira Patriks mamma Carina som fyller år idag och sen är det sista träningen inför Varannan damernas. Just nu ligger jag i sängen, Patrik är ute och går. Tur att jag har Cosmopolitan och min nya bok Min bästa väns dotter att fördriva tiden med.

Som jag skrev tidigare så har vi cup i helgen, den bästa cupen på hela året! Varannnan damernas som är vår egen cup där både damlag och herrlag spelar. Det brukar vara fullproppat i Karlbergshallen, så det kommer antagligen vara på Lördag också. Vi kommer att spela i sorgband, våran underbara busschuafför gick bort natten till tisdag. Kommer inte bli samma att åka på bortamatch utan Totto!

 

                            


Tro det eller ej..

Jo visst det är sant, jag skriver på bloggen! Det har hänt så mycket under den senaste tiden.
Jag kan börja med att berätta att jag och Patrik har bott tillsammans i snart fem månader, vi har en jätte fin två på frödingsplan. Jag ska ta lite bilder så att jag kan visa hur fint det är.
Jag jobbar nu på Viasats kundtjänst där jag har lärt känna massa nya härliga människor!

I veckan fyllde jag 20 år och bara för att jag får var jag på systemet och köpte vin. Det är mycket som förändras när man fyller 20, t.ex. jag får aldrig mer gå till tandläkaren gratis, det blir dyrare att åka buss. Jag åkte till Karlstad och det kostade 95kr. Sen skulle jag ju komma hem också, alltså 95kr till! Men jag trivs bra som tjugoåring!

Om exakt två veckor åker Patrik, Lisa, Albin och jag till Thailand! Vi kommer att vara borta i tre varma underbara veckor. Vi kommer att åka runt till olika städer för att få ut så mycket som möjligt av resan. Jag längtar så!



/ Elin


RSS 2.0