Lördag

Idag känner jag mig mycket bättre, febern är borta bara lite ont i halsen och snuvig. Jag och pappa åkte in till Kristinehamn och kollade på cupen som jag inte kunde vara med på. Vi vann tre och spela lika i sista. Nästa helg fortsätter matcherna så idag var det bara gruppmatcher.
Ikväll ska jag bara ta det lungt, gå ut och äta med Katta, Hjalle och Linkan, skönt att inte göra något speciellt.

Det är ett tag kvar men ändå ganska nära, jag pratar om den dagen jag ska köra upp!
Jag är så nervös men vill så gärna att dagen ska komma så att jag får mitt körkort. Det blir fint de!


bild från varannan damernas

fredag

Då var det äntligen fredag igen, har haft en lektion på hela veckan och det var idrott.
måndag: körde jag halk körning
tisdag-onsdag: mönstring
torsdag-fredag: hemma för jag är sjuk

I kväll kommer Lisa hit och ska ta hand om sjukt barn, (jag)  Hon har varit och hyrt film och köpt chips. Hon kan vara charmig om hon vill! Sen ska vi laga mat och mysa, finns inget bättre!




beslutsångest och sjuk

Allt blev svårare än vad jag trodde att det skulle bli, i tisdags åkte jag och Erik ner till Göteborg för att mönstra.
Jag gick upp kvart över fem.. Precis när vi kommer in till degerfors där tåget skulle gå ringer Eriks mamma och säger att idioten har glömt alla viktiga papper, ja hon sa inte att han var en idiot men det var ialf vad jag tyckte att han var.. Så vi fick åka tillbaka till Karlskoga och hämta dom och på tio minuter var vi inne i Degerfors, vet inte hur det gick till, men vi lyckades hinna med tåget.
När vi kom dit fick vi börja med testerna, de gick riktigt bra för båda två på alla tester. Erik toppade och blev uttagen till marin jägare och platonschef tror vi att det hette som innebär att man ska vara chef för 30-40 pers. Och jag skulle få bli stridsfordonsbefäl, ledare för en grupp på 8 pers, kanske inte lika imponerande som Erik men ändå =)
Under dom här två dagarna som vi var där så hade jag feber så vi kunde ju inte direkt göra något, men jag blev ialf mästare på alla tävlingar vi hade som sen Erik helt frivilligt erkände på tåget hem.
På onsdagen hade vi bara ett test kvar sen var vi klara så vi hade hela dagen kvar så då åkte vi in till stan och shoppa. Jag köpte ett par jeans, en kort jacka, örhängen och ett tyg skärp. Erik köpte ett par byxor, t-shirt och en långärmand tröja.

Jag har tills den 11 februari på mig och bestämma om jag vill göra lumpen. Jag vet inte hur jag vill göra, om jag åker så är ju det en jätte bra möjlighet eftersom jag vill bli polis. Sen är det säkert bra för mig själv som person att upptäcka nya saker.
Men sen vill jag ju inte lämna allt som jag har här hemma, familj, vänner, fotbollen..
Det känns som att allt går så fort, först längar jag jätte mycket till att fylla 18 och så gör jag det, men det innebär mkt mer än att det roliga, man måste börja tänka på framtiden och vad jag vill göra efter skolan..

Nu sitter jag ialf hemma och är sjuk igen. Har fått tillbaka febern och är jätte tjock i halsen, så tjock att jag snarkar när jag sover, så mkt att mamma sjuk skrev mig från skolan i morse! Kan inte varit några små vanliga andetag i så fall! haha

Hoppas att ni andra mår bra
/ Elin


Jag vill träna..

trött och sliten

Tycker att överskriften förklarar perfekt hur jag känner mig nu. Med all anledning också, i går var det varannan damernas som är en cup som Rävåsen ordnar. Första matchen spelade vi 8.20 mot Qbik den förlorade vi med 2-0. Sen var det tre timmarns väntan på nästa match, förstår faktiskt inte vem som la schemat för cupen, borde inte Rävåsen få bättre spel tider eftersom vi ordnar cupen?.. Ja ialf andra matchen spelade vi mycket bättre och vann den. Tredje spelade vi lika. Vi gick ialf vidare men åkte ut i semifinalen, pga ett misstag av oss.. Alla var väldigt besvikna eftersom alla ser fram i mot den här cupen så mycket så blir det så här.. Ja det är väl inget man kan göra åt men.
Vi fick rycka upp oss eftersom vi skulle ha lagfest hos Kroon så vi åkte dit och spelade gitarr hero och hade det bra. sen vidare till Statt där det var väldigt mycket folk så det var mycket roligare i går en den första gången.
Så nu sitter jag här och är trött och längtar tills Lisa hör av sig. =)

Och i morgon ska jag köra halka! Jag är nervös för det, men tror att det kommer gå bra. Eller ja det måste gå bra!


Uppvärmning


Jag och Ann-Sofie vid avspark





En ny favorit

Jag har gjort det förr flera gånger men aldrig rikigt seriöst eller att ha tyckt att det är spec roligt. Men i går satt jag från halv tio till halv tolv och spelade SPINDELHARPAN, fast jag klarade aldrig ut den.. måste varit fel på kortleken.. Det var faktiskt jätte roligt, och bra tids fördriv då jag inte hade mitt internet som nu är i gång igen.
Så mitt tips till dig som har lite tråkigt och inte vet vad du ska göra, spela det och du är fast!

I helgen är det äntligen dags för Rävåsens egen cup, Varannan damernas. Förra åren vann vi och jag hoppas att vi gör det i år med. Cupen spelas i Karlbergs hallen för den som är sugen att kolla. Sen efter cupen blir det fest och sen vidare till Statt.

sen får jag inte glömma att vi har fått en personlig chaufför, Erik har nämnligen tagit körkort! Grattis Erik!
jag kan knappt förstår hur fort det går, först fyller vi 18, sen är det dags för att ta körkort. Jag kör också väldigt mycket men har inte kommit lika långt som Erik, men på Måndag ialla fall så ska jag köra halka. Jag är faktiskt lite nervös för det, alla säger att man inte kan misslyckas. Men tänk om jag gör det! Nej usch så kan jag inte tänka för då blir det väl antagligen så.. Positiva tankar som vi säger på träningarna!

Nu ska jag spela lite spindelharpan innan träningen börjar, och den här gången ska jag klara det!
/ Elin

Ett år äldre!

Oj vad ska man säga om den här helgen mer än att den var helt underbart och så sjukt rolig!
Efter ca ett års planering, ja till och från men ialf så blev Eriks och min 18 års fest av i Fredags. Måste säga att jag var riktigt nervös innan men det var så himla roligt! Jag är så nöjd och glad över att det blev så lyckat. Kunde nog inte blivit bättre, så mycket roligt och glatt folk och mycket dans och skratt. Så fick vi så fina presenter, tex ett armband, plakat av min bästa om mig, underkläder, polisuniform och massa annat.. tack så mkt för allt fint!
Vi hade ordat så vi hade en dj som spelade hela kvällen och han var så bra, bara bra musik så vi knappt kunde sitta ner och ta det lungt, precis som det ska vara! 
Sist på kvällen spelade min brors band The durano riot och sen var vi tyvärr tvungna att sluta, men man ska ju sluta när man har som roligast! Efter den kvällen hade jag så ont i fötterna och dagen efter när vi skulle och städa i ordning lokalen kunde jag inte få på mig skorna eftersom fötterna fortfarande var svullna.. Men det var det helt klart värt.
Hoppas att alla hade det lika roligt som jag hade!

Sen i går blev jag myndig. Väldigt trevligt, började på lördags kvällen hos Katta där vi var några, så vi åt mat och hade lite present öppning, sen vidare till Statt. Det var helt okej dansade och hade det roligt, men tror det blir bättre när man känner mer människor och Lisa och alla andra är med! Sen åkte jag hem och somna direkt och vaknade upp av att mamma, pappa och Anna kom in och sjöng med tårta och presenter, jag fick ett pandora armband och fem st belocker till det, en trippellocktång, kläder och hörlurar och lite sånt. Sen hade vi familjemys då Erik och hans flickvän Lina kom och åt med oss, av dem fick jag ett linne och en t-shirt. Sen var det bara att packa väskan eftersom vi skulle ha dubbelträning. Så först till Kilsta där det började sjungas i bussen, sen till Kristinehamn och träna på 11 manna, sen tillbaka till Kilsta för att äta lite och sedan vidare till Skrata för den sista träningen, Sen var jag väldigt trött, festat två dagar efter varandra och sen dubbelträning, det tar på krafterna! Men som sagt det var de värt. 
På kvällen kom min älskade Lisa så vi satt och prata om festen och om hur avensjuk hon är på mig nu, snart Lisa är det din tur, BARA 11 månader! Sen bjöd jag på glass och varma hallon, mysigt!
Och idag vaknade jag upp som en vanlig 18 åring, känns lite speciellt och ovant, men man vänjer väl sig.

Tack alla som har hjälp till att göra den här helgen till den bästa i mitt liv! Jag har haft så roligt och kommer inte glömma den helgen i första taget!

Ha det bra
/ Elin (18 år)

jag och lisa

Jag och Erik

EB, Ahlis, Rickard, Lisa och Lina

Avslutar med en bild på mig och Erik när vi firar oss själva!

Gott nytt år!

Jaha då var 2008 avklarat och 2009 har precis börjar.
Vi började vårat firande hos Rickard där vi åt potatis gratäng och fläskfilé och sås, väldigt bra! Sen tog vi en taxi till Jesper där vi var fram till 23.40 då vi Lisa och jag sen sprang till torget i högklackat, var inte spreciellt skönt, men vi kan fram i lagom tid. Sen var vi där ett tag tills vi insåg hur kallt det var ute och hur mina fingrar hade blivit rosa pinnar.. Så jag Emma, Marcus och Michael fixade taxi eftersom alla andra åkte före, Så var vi hos Jesper en tag till tills det blev dags att åka hem och sova. Det var en jätte bra kväll, tack alla som var med!

Grattis Erik som har fyllde 18 den 1e januari!
Nu är det bara 9 dagar tills jag fyller, söndagen den 11 januari, glöm inte det!








RSS 2.0