God jul!

Jaha nu var det julafton igen, tänk vad det går fort. Sen känns det ju inte alls som att det är jul. Ingen snö, det är ju nästan vår väder,tråkigt att det är så.
Jag har inte heller varit så aktiv med bloggen, har inte direkt haft något att skriva om.. Men måste väl skärpa mig.
Vi har fått jullov och det är helt underbart! Sova länge på morgonen och sen bara gå upp och inte känna att jag måste göra något speciellt. Om det ändå kunde vara så jämt.
Min syster Anna har ialf kommit hem från huvudstaden och är hemma över julen. I går var Rickard och Lisa hemma hos mig, mycket skratt och flams! Och idag har jag bara varit hemma, hade lite besök, så har vi klätt granen och kollar på film.

Hoppas att alla får en jätte bra julafton!
Det ska ialf jag ha!
/ Elin

Så tomt utan min Siri ..

Sälen

I går också jag, mamma, pappa och Mathilda upp till våran stuga i Sälen, vi kom upp på kvällen så vi gjorde inte så mycket mer än att göra i ordning sängarna och såg sista delen av Idol. Så jävla bra att Kevin vann!
Idag gick vi upp ca halv tio och åt frukost och sen hyrde vi skidor till Mathilda.
Vi åkte i Lindvallen eftersom Hundfjällets långlift var avstängd. Backen var i alla fall jätte bra, mycket snö och det var soligt och ganska varm. Så det var jätte skönt. Vi åkte till fyra, det var så skönt att komma hem och slänga sig på soffan och ta igen sig lite. Det är väldigt jobbgt efter en dag i backen, men det var så roligt.
Nu ikväll har vi tittat på Arn - Tempelriddaren, den var lite seg men det var väl bra. Slutet var inte så bra eftersom man nu måste se andra filmen. Men det är väl precis det som är meningen med sånna här filmer.. Nu har jag smått ont i magen efter all chips, godis och läsk, burkläst som jag och Mathilda kallar det. Men det får det vara värt!
Nu skulle jag behöva plugga, men vem vill sätta sig på en lördags natt och läsa Italienska eller matte? Men tyvärr är det så sånt som måste göras.. Tänk sommaren 2010, då vi var studenten!
Imorgon åker vi hem och på kvällen är det ingen vila eftersom det är träning, men det gillar jag.

Ha det bra
/ Elin

jag saknar dig Siri ..
                      
                                         jag och Mathilda i backen


Siri <3

I hate this part...

Klarade inte av att gå till skolan i dag efter vad som hände i går.
Jag är så ledsen och börjar gråta när jag tänker på det.


<3

/...

helgen

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn någonting i helgen så tänkte att jag skulle ta tre dagar i ett inlägg.
Fredag: Gjorde min sista dagen på praktiken, bjöd barnen på glass och det var verkligen uppskattat.
Under dagen kom barnen fram och tjatade på att jag skulle komma tillbaka till veckan igen att jag kunde ta med mig mina böcker och sitta hos dom, haha så jävla söta! Jag fick massa teckningar, brev och en nalle. Jag har lovat dem att jag ska hälsa på dom så det ska jag göra.
Sen åkte jag och Mathilda och tittade på bofors, sen åkte vi till nöjesbutiken och köpte massa gott och hyrde filmen over her dead body med Eva Longoria, den filmen var jätte bra och helt klart värd att se. Sen sov jag där, hade en jätte mysig kväll.
Lördag: Vi vaknade vid ca tio så låg vi och pratade, sen åkte vi ner till stan för att köpa lite julklappar, men hittade ingenting så vi satt oss och åt på Melkers. På kvällen åkte jag och Katta in till Joey i Örebro där vi först kollade på svenska landslaget i handboll och sen åt vi på pizza hut, sen tillbaka för att kolla på Barca matchen och sen en skräckfilm, min favorit!...haha
Söndag: Jag och pappa åkte till Ceveds, där jag kollade på nya snowboard skor, hittade ett par skit snygga som jag sen köpte. Så jävla sköna var det!
Sen åkte laget in till Kristinehamn för att träna i deras innehall. Gick ganska bra, vi har ju bara spelat inne så om man ser det på så sätt gick det bra. Efter träningen hade vi möte på Kilsta som gick väldigt fort. Försökte räkna matte också, men det gick ju självklart inte...

Ha det så bra!
/ Elin

Onsdag

I dag har jag haft en riktigt slappar dag, somnade som vanligt efter praktiken och sov ca en och en halv timma, sen bara titta på tv och suttit vid datorn och fixat lite till Eriks och min 18 års fest, som kommer att bli helt toppen!
Kan knappt tro att det är jul lov snart, längtar verkligen till det. Så man kan få lämna skolan i alla fall ett tag och bara ta det lungt och äta massa jul mat och bara dricka glögg.
Jag måste också försöka komma i gång med att köpa alla julklappar, har inte köpt en enda, kommer väl säkert bli som vanligt att man panik köper de sista dagarna. Sen måste jag hitta en gammal sak hemma som jag inte vill ha kvar längre som vi ska ha med till sista träningen så ska vi ha julklappsbyte, en rolig idé och bra för mig eftersom jag har ganska mycket saker som jag inte behöver.

Tips också till alla som hade tänkt att gå på Putte i Parken i sommar, köp biljetter innan jul eftersom det kommer bli dyrare sen! Nu kostar det ca 700 kr. Första året med putte i parken var jätte roligt och hoppas verkligen att det kommer bli ännu bättre 2009! Lagerstam har ju lovat att det kommer komma riktigt bra artister, och det är ju redan klart att Iggy Pop kommer och det är ju riktigt stort. Jag lyssnar inte på honom men vet vem det är och att han är världskänd så roligt att han ska komma till lilla Karlskoga!

I idag fyller Joakim 18, Så ett stort GRATTIS till dig!


Håkan Hellström på Putte i parken 08

Tisdag

Andra dagen på Aggerudsskolan gick bra, deras lärare och min handledare Maria var på kurs i dag så jag och Leif deras extra lärare hade dom. Så fick ha halvklass i matte, det gick faktiskt bra. Eller ja dom sa att dom förstod när jag förklara men jag vet ju själv att jag oftast säger att jag fattar fast än jag inte fattar ett dugg!
På eftermiddagen hade dem idrott och så var tjejerna ojämt antal så jag fick köra boxer sice, i jeans..

Sen kom jag hem och somnade direkt på soffan, det tar på krafterna att vara i en fyra.
Vid fem tiden åkte jag upp för att jobba, och nu sitter jag och kollar på Vänner. Den serien går ju aldrig att tröttna på! Även om man redan har sett programet så kan man kolla igen eftersom det är så roligt.
Halv nio börjar träningen så måste snart åka dit snart,
Ha en bra kväll!
/ Elin


Första praktikdagen

Det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig på sängen, och där somnade jag bara efter någon minut och sov en timma tills jag vaknade av att Lisa ringde och berättade om sin dag i sin klass på Aggerud.
Jag började klockan 8 och var lite nervös för hur barnen skulle tycka. Det är så roligt att vara tillbaka på Aggerudsskolan, jag gick där sen jag var ca 2-3 år då det också var dagis där. Sen lekis, och sen till årskurs sex. Jätte roligt när gammla lärare kommer fram och kommer ihåg att man gick där.
Men det gick i alla fall jätte bra, tjejerna i klassen har visat mig när dom slänger upp sig på stänger och där dom snurrar 10 varv. Det är konstigt att barn har en sån bra övertalningsförmåga, för självklart började de tjata om att jag också skulle klättra på den och tillslut hängde till och med jag där! Var jag så när jag gick i fyran?
Men det är en jätte gullig klass som har mycket att prata och fråga om så det är jätte roligt. Tror att det kommer bli en bra vecka.

Vid halv sex hade jag utvecklingssamtal, och det gick bra. Bara matten som jag måste jobba lite mer med hemma. Men jag vill ju göra allt som krävs för att klara matte B kursen, men det är ju så svårt och det känns inte det spelar någonroll hur mycket jag försöker så fastar det inte.. Var ju nästan inte så jag klarade av att hjälpa barnen som går i årskurs fyra! haha


Bilden är  från Malta 2006
F.H Beatrice, Ida, Emelie, Tilde, Jag Malin och Maria
Saknar er tjejer!

RSS 2.0