Veckan gick väldigt fort!

Hej!
Jag hoppas att alla har det bra, jag har det bra. Nu är det första gången jag bloggar i mobilen. Väldigt smidigt, än så länge ialf!
Jag har varit ledig från tisdag till idag jag har hunnit pluggat en hel del så det känns skönt. Men jag ska sitta en stund ikväll också.

Idag har Anna N på besök i lägenheten, jag bjöd på räk/ kräftpaj som smakade mycket bra! Det var ett tag sen jag träffa Anna eftersom hon nu mer bor i Göteborg. Mycket skatt blev det i alla fall. Vi planerar att vi ska besöka henne i november så vi får se hur de har det där nere :)
Efter att Anna hade åkt hem kom jag på att vår balkong Behövde piffas upp så jag åkte iväg och köpte blommor och det blev lika fint som jag tänkte mig, nu får vi se om Patrik märker något. Han tycker ju att jag borde göra mer sånt så han blir nog glad!

Helgen är planerad in i minsta detalj, imorgon kväll blir det tacokväll hemma hos Kroon, lördag är det sista matchen för säsongen borta mot Eda. Ev party på kvällen och söndag blir det antagligen soffhäng. Antar att helgen kommer gå fort.

Jag ska snart åka iväg till träningen och efter det blir det som sagt plugg. Ha en trevlig helg!
/ Elin


Nostalgitripp!

Jag verkligen älskar lördagar! Idag har det varit en väldigt rolig dag. Jag åkte med mamma och Monika till Åtorpsmarknaden och tro det eller ej så var det en av de bästa marknaderna jag varit bra. Den bästa är ju självklart Grängesbergsmarknaden som vi alltid var på när mormor och morfar fanns.
Jag köpte ialf ett par skinnhandskar. Jag hade inte tagit ut så mycket pengar och bankomat hade de inte i Åtorp så det blev inga mer köp..
Jag följde med mamma hem och där hittade jag massa kort som mormor och morfar hade tagit, det var så mysigt att sitta och blädda igenom dom. Så mycket fina minnen jag har från den tiden. Och jag saknar dom så mycket!
Världens snällaste människor och de försvann från oss alldeles för fort. Men jag är tacksam för alla fina och roliga minnen som jag har med dom.


Anna, mormor, Erik och jag


Min kusin Lisa och jag

/ Elin


stuuuudy

Hej!
Hoppas att alla har haft en bra veckostart, det har jag! Jag har varit i skolan måndag och tisdag. Vi har gått igenom hur man ska göra olika forskningar i B och C kursena. Jag vet inte om jag ska fortsätta med de kursena än så det var lite segt att lyssna på, men all kunskap är väl bra kunskap antar jag.
Har fått hem en bok som jag har beställt. Det är en engelskbok på ca 1000 sidor.. Japp det är tur att mitt modersspråk är engelska.... Men jag fick ett lexikon av pappa så jag ska väl ta mig igenom kapitlena.

Vi har inte kunnat träna som vanligt eftersom det har varit så mycket regn. Tur att konstgräsplanen snart är klar så vi inte behöver spela på grus eller en liten gräsplätt..

Idag ska jag plugga fram tills jag och Katta ska till Degerfors och hälsa på Hjalle och Joline.
Och ikväll ska jag, Patrik, mamma och pappa gå ut och äta på Gastro för att fira seriesegern. Det ska bli mysigt!

Nu ska jag börja läsa lite kriminologi.
Ha en bra dag!
/ Elin



Seriesegrare!

Igår blev det klart att vi går upp i Div 2 nästa säsong, så jävla underbart. Vi som verkligen har tränat och kämpat för det här! Vi vann gårdagens match mot Villastaden med 2-0, det var inte vår bästa match men vi tog de poängen vi behövde. På kvällen blev det stort firande hemma hos Josefin och sedan utgång där vi gjorde storslagen entré och jag tror inte att någon missade att vi hade vunnit.
Vill tillbaka till ögonblicket när domaren blåste av och alla samlar och kramas och hoppar. - RIK DIV2 hörde nog över hela Kristinehamn. Vi har två matcher kvar så nu har vi ingen press utan kan spela avslappnat, men det är alltså sex poäng kvar och de ska vi också ha.



Seriesegrare 2011, så jävla bra!
/ Elin

Ta förgivet eller avslappnad?

Hej!

Jag hoppas att alla som läser det här mår bra! Jag mår väldigt bra, idag ska jag plugga hela dagen fram till kl 16:00 då jag ska jobba. Måste ju tjäna pengar nu när jag är student!

Igår hade jag och Patrik varit tillsammans i 29 månader, det är väl alltså 2 år och 5 månder. Jag kom och tänka på en lite rolig sak då. Det var när jag och Patrik åkte in till Örebro i Lördags då Patrik frågar mig,

P - Elin har du tuggummi?
Jag - Nej tyvärr..
P säger skämtsamt - Det hade du ju jämt när vi började träffas, du tar mig förgivet!

I efterhand när jag tänker på det så måste det väl vara så att vi har varit tillsammans så länge så att man inte alltid smakar mint, luktar rosor, perfekt smink och hår. Man behöver inte längre vara någon annan än den man är. Tänk om det hade fortsatt hela förhållandet, tänk vad stelt och tråkigt det skulle vara! Det skulle ju inte funka för mig eftersom jag älskar mjukisbrallan i soffan..
Jag kan tänka mig att många känner igen sig i situationen, tänk att vara så nervös och orolig man var när man inte fick svar på sms efter en minut eller om man skulle krama personen när man säger hej/hejdå. haha det är ju en helt underbart gullig tid det!
Tänk att man får dela alla ens egenskaper, upp och nedgångar med en sån fantastiskt pojkvän som jag har!




<3
/Elin


Örebro Universitet

Jag har glömt att skriva att jag har börjat att plugga igen. Nu läser jag en terminskurs i Örebro, det är en kurs i kriminologi. Det är jätte intressant! Idag har vi börjat att gå igenom psykologiska perspektiv, jag längtar tills vi kommer att gå in på brott och kriminalitet.

Jag skrev en status uppdatering på facebook när jag satt på bussen, jag skrev om att det alltid är någon som lyssnar på för hög volym så att alla hör vad personen lyssnar på. Tänkar man inte själv på hur högt man har? När jag ska lyssa så tar jag av mig dom och lyssnar om det hörs..  Ett tips bara!

Efter skolan åkte vi direkt hem eftersom jag hade träning. Det gick bra och träna, vi var inte så många idag. Vi har tre matcher kvar, vinner vi två av dom så går vi upp i DIV 2! Så det är bara att hålla nerverna i styr och köra på som vanligt.

Nu tittar jag på Svenska Hollywood fruar, mycket givande! haha



God natt!
/ Elin


110904

Helgen har gått lika fort som vanligt men jag har hunnit gjort mycket.
I fredags var det kräftskiva hos Linda Hjalmarsson, det var mycket skratt och god mat. Jag och Katta hade slängt i några burar kvällen innan så vi fick i alla fall 13 stycken. (Glömde mobilen så jag har inga bilder..)  
Det var första lördagen på väldigt länge som vi inte hade match så på lördagsförmiddagen visste jag inte vad jag skulle göra, men det blev att ligga på soffan..
När Patrik kom hem från jobbet blev det stor städning i lägenheten. Jag rensade garderoben och har nu slängt tre påsar med kläder. Mycket behövligt! Först fegade jag med att slänga vissa kläder men kom på att, Slänger jag mycket har jag anledning till att köpa nytt! Sagt och gjort, igår var jag och Patrik i Örebro och unnade oss shopping och resturang besök. Så ett par jeans, skinnbyxor och en blus fick följa med hem till den ny städade garderoben.
Ikväll ska vi till Degerfors för att titta på DIF-Hammarby. 

Efter gardebobsrensningen


   

Nu ska jag ta en till kopp te!
/ Elin


Total ecplise of the heart - Bonnie Tyler

Ja jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg, men inlägget är tillängnat min allra bästa vän Lisa Holm.
Vi lärde känna varandra när vi gick i sjuan på Skranta skolan. Vi hittade varandra direkt och hittade vår humor. En sån humor som ingen annan kan förstå sig på.

Lisa och jag träffades nästan varje dag hemma hos henne efter skolan och åt nudlar och drack apelsinjuice. Det var vår grej som vi alltid gjorde, det spelade ingen roll att vi hade varit med varandra hela dagen i skolan så hade vi precis lika roligt när vi kom hem.
Sen började vi på gymnasiet i samma klass där vi borde ha mognat ifrån vår sjuka humor och knäppa miner, men det fortsatte och det är jag tacksam för!

Vi har gjort det mesta tillsammans t.ex. knäckte byxor i rasthallen i nian, struntade totalt i vad andra tyckte om oss, drog ner byxorna på varandra på skolgården (he he Lisas vita röv), sov sked varje dag efter skolan, Studentresan till Ayia Napa och självklart studenten..

Även fast vi inte har umgåtts lika mycket på senaste tiden har hon alltid funnit där, fast jag inte träffat henne på en vecka vet jag hur underbar hon är och att vi alltid har roligt när vi träffas. Det som kommer bli skillnad nu är att min bästa ska flytta till England för att plugga där i fyra månader.. Jag minns när vi satt i aulan och slutade åttan och båda blev tysta och kom på att jag skulle resa hela sommaren och att vi inte skulle få ses. Men nu är det fram till jul alltså..
Jag har vetat några månader att hon ska åka, men jag har alltid tänk att det är långt kvar tills den dagen kommer. Men nu är den ju här, idag var jag hemma hos henne för sista gången på jätte länge. Jag kramde om henne för sista gången på fyra månader. Det slog mig som mest när vi hade sagt hejdå och jag gick in i min lägenhet. Jag vet att det inte är ett hejdå som är föralltid men ändå känns det förjävligt att inte ha min bästa vän 10 minuter här i från.
Jag kommer att sakna dig min bästa vän, jag kommer tänka på dig varje dag!

<3



<3



Werever you go i will follow i just wanna be where you are like a shooting star

You shine brightest of them all! <3


RSS 2.0