älskade helg!

Nu är det äntligen helg igen, underbart! Idag har jag bara haft två lektioner, psykologi och idrott. Efter det åt jag lunch med Jessica på som hemma, det blev som vanligt club toast. mums! Sen träffade jag Lisa och Lina på Café ekeliden. Sen åkte jag och lisa och solade, jag kommer antaligen vara lik blek brevid Patrik men det var ett tappert försök ialf! Jag pratade med honom idag också, nu är det 10 dagar tills han kommer hem.. Jag saknar honom väldigt mycket nu!
Ikväll ska vi tjejer till Johanna och mysa, jag och Ida ska äta tacos och de andra ska äta pizza. Vi ska titta på let´s dance och spela spel. Kommer bli jätte mysigt, jag har aldrig varit hos Johanna heller så det ska bli jätte roligt.
Imorgon ska jag ta det lungt fram till 17:00 då jag ska jobba igen. På söndag ska vi spela match mot Glanshammar, det blir en riktigt tuff match. De är ett topp lag i div 2.

Hoppas att helgen är bra för er!
/ Elin



Sam social slutar årskurs 2, snart tar vi STUDENTEN!


Då var det måndag igen!

Hej!

Min dag har varit helt okej, jag gjorde det gamla vanliga misstaget imorse.. Jag tittade på klockan och stängde av den och tänke- jag går snart upp jag ska bara ligga en liten stund till! Ja så som vanligt vaknar jag upp lite för senare än vad jag hade tänkt.. Men jag kom till skolan i tid ialf.
Jag känner att jag är inne i ett bra plugglägge, jag är nästan klar med religionsarbetet som ska vara klart på torsdag, jag har nästan läst ut min bok som ska vara färdig läst på måndag, jag har börjar på psykologiarbetet, och idag började jag skriva på projektrapporten! Det känns jätte bra, jag tror det är för studenten är så nära.
Efter skolan gick jag och Mathilda till Som hemma och fikade, jag unnade mig en choklad muffins och tee. Vi bestämde oss för att gå på Statt nästa tordag då Hoff Maestro kommer. Det var så länge sen jag gick ut så det ska bli riktigt roligt! 
Jag pratade med Patrik idag, han hade varit och ridigt på elefanter, de hade jätte fint väder. Det är 14 dagar tills han kommer hem. Jag saknar honom väldigt mycket nu, men det är bara att stå ut. Han kommer hem den 5:e och vi har varit tillsammans ett år den 6/4, så han hinner hem till det ialf.

Snart ska jag iväg och träna, vi börjar på aero center med hävstång, vi kommer antagligen träna magen också. Efter det så åker vi till Nobel och har fotbollsträning. Sen ska jag åka hem och ta det lungt, jag ska nog sätta mig och läsa min bok. (mitt nya tidsfördriv).. 

Hoppas ni har det bra!
/ Elin


Jag, min bror Erik och min syster Anna.


Inte deppig!

Min farfar mår mycket bättre och det känns så underbart! I morgon ska vi åka dit och gratta farmor, det ska bli så roligt att träffa de igen.
Igår var vi i Stockholm med skolan, först var vi på nordiska muséet och tittade på gamla kläder och traditioner, Det var helt okej. Efter de fick vi lite tid till att gå på stan. Jag, Emmelie och Eb gick till en kina resturang och åt så att vi höll på att spricka! Men gott var det. Jag har köpt mina student och balskor också! och de är inte 13 cm hög klack på. De är med perfekt klack!
Sen skulle vi till Dramaten och få gå en rund visning, det var jätte roligt att se hur de är där. Vi fick även se en pjäs där. Det var jätte rolig, Johan Ullvesson och Alexandra Rappapos var med i den.

Idag har jag spelat match, vi förlorade med 4-2 mot Skattkärr. Vi spelade dåligt i första halvlek men det blev bättre i andra. Nu har jag ont i hela kroppen och snart ska jag och jobba. I fall jag slutar tidigasre ska jag till Katta en stund där vårt pris är efter att vi vann tävlingen på Boda borg. Hoppas jag hinner dit!

Jag har blivit utmanad av Johanna (Johannanyberg.devote.se) att göra ett test, så det måste jag ju göra!

Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
Att jag redan har bestämt mig vad jag vill arbeta med - Polis

Mitt liv skulle vara lättare om?
Jag skulle vara morgon pigg. inte behöva plugga så mycket, informationen stannar i mitt huvud och förblir där..

Vilket var ditt första jobb?
Jag blev kontaktperson för två år sen och är det fortfarande.

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
Kläder och mat!

Vilken egenskap hos dig själv är du mest nöjd med?
jag är inte blyg eller rädd att prata, sen är jag ju förbaskat rolig också! Lr vad säger ni?! ;)

Mitt bästa köp?
Mina nya skor till studenten och balen!

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
Tee/kaffe och ett minne för livet!

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
Hmm vad får mig att vilja gå upp ur sängen?

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
min familj, pojkvän och vänner, jag spelar fotboll i ett underbart lag, att jag snart tar studenten, jag har körkort och jobb.

/ Elin


Tyvärr blir det lite deppigt..

Just nu är jag inte på mitt bästa humör. Igår fick jag reda på att min farfar är sjuk och han har opererat sig, allt gick väldigt bra och han mår bra nu, men jag blev så rädd. Jag har varit väldigt ledsen och deppig för det här, inte så konstigt kanske..  Farmor fyller 77 år på lördag så vi ska åka dit och gratta henne och hälsa på farfar, jag hoppas att han har kommit hem från sjukhuset. Jag längtar tills jag får krama om honom.

Idag åker Patrik till Thailand.. Det var svårt att gå upp från sängen, men vi ska äta lunch sen. Han kommer hem den 5/4, han blir borta i 19 dagar. Tur att jag har Lisa som älskar min öronsnibb..

Mitt nästa problem är att jag är för lång, eller så är världen för kort. Alla snygga skor är 13 cm höga.. Jag kommer alltså bli 190 cm lång!

Tur att jag har mina tjejer här som gör min på bättre humör!

Ikväll ska jag träna och sen ha det lungt och skönt!
Hoppas att eran dag är bättre!
/ Elin


Känner mig duktig!

Jag har haft en jätte skön helg! 
I fredags pratade jag och Lisa inför cirka 50 personer på Bergslagsskolan, vi berättade om vad vi har arbetat med på projektarbetet. Det gick jätte bra och det kom fram massa och sa att vi var jätte duktiga! På kvällen hade jag och Patrik myskväll, jag lagade mat (kyckling och pasta gratäng) det blev väldigt lyckat. Så hyrde vi film det var en komedi som hette I love you, man! Jag och Patrik skratta så vi grät så den tycker jag att ni ska titta på. I lördags var jag och tittade på Patriks match, dom vann med 2-1 det var så fint väder så det var en fröjd att stå och titta. På kvällen var jag och jobbade och jag gjorde inget misstag den här gången, haha! Så det kändes skit bra. Efter jobbet åkte jag till Patrik där också Erik, Joakim och Johan var, jag han precis se att rätt låt vann i melodifestivalen. Det blev ett väldigt liv i lägenheten eftersom alla andra hejade på Salem.. Efter ett tag kom Eb, Malin, Sebban och Alex.
Söndagen var jag med Patrik hela dagen, Johan och Lina kom och fikade. Sen gick jag till Kilsta och provade nya träningsställ, skit snygga!

Idag har jag börjat på religionsarbetet, känns bra!

ha det bra!

/ Elin


Vårkänslor!

Jag älskar vädret som är just nu, det är sol och snön börjar att smälta! Idag hade vi sovmorgon till 09:40, skönt att vakna och vara utvilad. Så hade vi en lektion och sen slutade vi. Finns ingenting att klaga på! Jag som trodde att trean skulle bli tuff, men det kommer säkert igång snart.. Idag är det precis tre månader kvar till balen. Det kommer gå så fort och snart kommer jag och Erik stå där i våra fina kläder!
Efter skolan gick jag och Lisa till Som hemma och drack tee och kaffe. Tiden flög i väg och efter två timmar på fiket gick vi en sväng på stan, jag hittade ett par nya jeans på Jon&Jona för 500 kr, ett par ljusa vår jeans.

Jag tycker lite synd om mig själv.. Patrik jobbar hela veckan, han besöker olika slalomklubbar som är intresserade av de kläder han säljer. Så han kommer att vara borta tills fredag.. Sen nästa vecka åker han till Thailand med sin familj i tre veckor. Wiie... Han har ialf lovat att köpa ett par solglasögon till mig. 

Imorgon har vi studiedag, och jag ska väl försöka att få någonting gjort. 
Jag ska snart sätta mig och läsa lite psykologi så jag sen kan börja skriva på mitt arbete. 

Ha det bra!
/ Elin 


söt gunghäst i bakrunden!


Tillbaks till vardagen..

Hej!
Jag hade det jätte bra i Sälen, jag och Patrik åkte snowboard två dagar och längdskidor en dag. Vädret var inte jätte bra men det gick bra ändå.
Direkt när jag kom hem åkte jag till Katrinedalskrogen för att jobba, tabbade mig ordentligt tyvärr.. Men det misstaget kommer jag inte göra igen.

Igår spelade vi match mot Sturehov, vi vann med 3-0 och vi spelade på Behnarena. Det gick bra för mig i kylan, det var roligt att spela match igen.
Det kändes konstigt att börja skolan, vi har ju inte haft så långt lov men när man kommer ifrån det så vill man ju inte tillbaka till det, men nu är det period tre det är alltså sista perioden innan studenten! På Torsdag är det tre månader kvar, gud vad jag längtar!
Ikväll ska jag på årsmäte med fotbollen, det kommer antagligen vara jätte segt men vi får förhoppningsvis smörgåstårta så det väger upp det hela.

Ha det bra!
/ Elin


Nu är jag syskonlös här hemma i Karlskoga.. Anna är i Tyskland och igår flyttade Erik till Örebro. 


RSS 2.0