Första advent

Gick upp vid halv elva i morse eftersom jag, Lisa, Lina och Johanna skulle i väg och spå oss. Jag har aldrig gjort det så var väldigt nervös innan, men det var jätte spännande och roligt och höra på vad hon berättade om, och det  var sånt som verkligen stämnde in på mig, om skolan och min framtid som jag har planerat den i alla fall så var helt chockad när hon berättade precis om det. Jag har aldrig riktigt trott på sånt där men nu har jag ändrat uppfattning, man ska nog inte tro på allt, men en del var ju verkligen sånt som passade in på mig.
Sen gick jag på stan med mamma, det var skyltsöndag. Hälsade på Eb som är lucia kandidat och hon stog på House no 4 och hade redan efter en timma fått slut på alla röster!
När vi skulle åka hem från stan så fick jag övningsköra, en körde nästan rakt in i oss, vi körde på huvudleden och så stannar han och helt plötsligt börjar han köra ut i vägen! Meeeen Guuuuud! skriker jag och mamma fattar tag i handtaget som sitter över fönstret. Men allt gick bra och vi kom hem levande.

Nu ska jag åka och jobba och sen är det träning.
I morgon börjar våran APU, jag ska vara på aggeruds skolan i en 4. önska mig lycka till!
Ha det så bra!
/ Elin


Lördag

Älskar verkligen lördagar! Kan sova ut, sen det bästa är att det är ett tag till det är Måndag igen.
I natt hade jag en jätte hemsk dröm som var så där verklig så man nästan blir lite rädd. Skönt att det bara var en dröm.
Nu på förmiddagen har jag inte alls gjort mycket, städat rummet och tittar på tv.
I kväll ska jag mysa med min älskling lisa, jag har laddat upp med dipp, grönsaker och cola. Kommer bli lika mysigt och bra som vanligt när jag är med henne!

Och tänk i morgon är det redan första advent! Snart jul och nyår, och sen får vi inte glömma att jag fyller 18!
Tiden går så fort snart är jag väl 30 med hus och barn och förhoppningsvis arbetar jag som polis, men ska väl först klara av skolan som bara går i mot mig.. Har snart i alla fall gått halva tiden på gymnasiet. Tänk när jag Lisa och Eb och alla andra i socialklassen springer ut och firar studenten! Den dagen längtar jag efter.. Men först ska julafton komma och nyår och 18 års festen och själva födelsedagen.
Ha en bra lördag!
/ Elin


Jag och min bästa


Hockey

Nu har jag kommit hem från en iskall cykel tur hem. Jag och Mathilda var på hockey i Nobelhallen, Bofors vann med 4-3, och kan säga att det var mycket skratt och nervösa hopp!
Sen cykla vi iväg för att äta pizza, vi åkte till Montana men när vi hade beställt och skulle gå och sätta oss säger de att de stänger om en kvart... Så ja vad ska vi göra då tänkte vi. Efter lite skämt om den konstiga tanken slutadade det med att vi satt på busstationen och åt, vet inte om det var Montana som gjorde att det var väldigt gott eller om det var för det trevliga sällskapet ute i kylan, tror det måsta alternativ två!
Sen gick vi runt och pratade om allt möjligt, Tack Mathilda för en jätte rolig och mysig kväll <3


Mathilda på busstationen

God natt
/ Elin

Fredag

Idag har vi haft brytdag i skolan, som innebär att man får jobba igen det man har missat. Jag gjorde ett samhällskundskaps prov som jag tyckte gick bra, tur det eftersom jag inte hade klarat kursen annars.. orkar inte skolan just nu, är så skoltrött att det inte är sant. Hoppas att det snart vänder! Efter skolan följde jag med Lisa hem, lika mysigt som vanligt! Just ja Lisa har skaffat blogg, besök den gärna, Lisaholm.blogg.se
Ikväll ska jag och Mathilda på bofors-Aik.
Idag har jag lagt in en omröstning som jag hoppas ni ska uppskatta, rösta och berätta vad du ska göra ikväll!
Ha det det!
/ Elin


Söndag

Ja vad ska man säga om den här helgen, endel negativt och endel positiva saker.
Fredag: Skulle styras klassfest hemma hos mig, började väldigt bra men slutade kanske inte så som jag hade hoppats..
Lördag: Började med att städa och fixa i ordning. Sen åkte jag i väg till katta där vi förfesta, prata och spelade buzz. Sen gick vi till Rävåsens stödklubbsfest, där det bjöds på mat, bingo och dans. Det var självklart roligt, det är ju alla lagfester så kan ju inte bli förvånad att den här kvällen också blev bra. 
Sen fick jag bocka av de sista utestället också, hade bara statt och harrys kvar, och Ja jag kom in på harrys. Hade riktigt roligt!

Söndag: Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt, sen vid sex åkte jag bort och tränade. Nu sitter jag hemma och kollar på Wallander.

Ha det bra!
/ Elin

Sjuk

Tyckte inte alls det var länge sen jag var sjuk, men nu har jag ialf blivit det igen. Feber och ont i halsen, och till en början lite små sexig röst som har ni gått över till hackig gubb röst, sexigt? neej..
Men fick i alla fall sova till 11.30, sen har jag tittat på tv och suttit vid datorn, alltid skönt att ha en slapp dag, och skönt att missa skolan eftersom onsdagar är den jobbigaste dagen på veckan.
Idag skulle hela fotbolls laget till nobelhallen och kolla på bofors så det missade jag ju också, och ska vara hemma i morgon också, så kommer ju missa träningen, förra året hade jag ju 100 % under hela vintern, men i år sprack det direkt.
/ Elin

I am back!

Nu är jag hemma igen, jag har haft det jätte roligt, mycket shopping och fotboll. Kan ju inte bli bättre än så!
Första dagen alltså fredag, vi kom ner till Milano cirka 15.00 så åkte vi till hotellet och checkade in och sånt där, sen gick vi ner till stan och gick runt och tittade på i stan, det var så mycket folk och så många märkes affärer, vågade knappt gå in eftersom det står jätte biffiga vakter som tittade strängt, hittade en perfekt klänning till Eriks och min 18 års fest! Det blev mycket panik där när jag i sista sekund upptäckte att det var fläkar på den så fick leta efter den andra affären, men i Italien läser man inte så mycket englska så förstod inte vad de sa, eller de förstod ju inte vad jag sa heller.. Men tillslut hittade vi en ny klänning, (samma) och jag blev lugn igen. Det blev en grå halterneck med volanger.
Sen på lördagen så åkte vi till stan igen och gick runt och tittade på stan och lite runt i staden. Finns jätte mycket och se där så det var faktiskt roligt, Sen på kvällen gick vi ut och åt med några kompisar till mamma och pappa som också var där. Gick till ett jätte fint ställe, där jag beställde carbonara, tyvärr låg de i ett ostbad.. jag hatar ost, men fick hålla minen och äta på.
På söndagen gick på stan, fanns många affärer så gick ju inte runt i samma i flera dagar. Sen på kvällen
var det äntligen dags, Milan-Napoli! som jag hade väntat, och det var inte ens klart i fall vi skulle få våra biljetter eftersom ticknet inte hade skickat dom. Så hade små panik hela dagen eftersom man väldigt gärna vill se den matchen! Men vi åkte ialf dit och pappa gav sig in i folkmassan och tryckte in sig och fick tre biljetter, jag blev så glad att jag nästan grät. Så pappa och jag köpte oss en varsin Milan tröja. Hamnade nästan i bråk, Napoli fansen vart arga på någon som sprang mot oss så vi blev jätte rädda och flyttade oss snabbt men fick faktiskt en butt så jag kan säga att jag har varit i bråk. Var verkligen inte roligt!
Sen kom vi in,vakterna såg dirket att vi var turister, han sa att vi hade så stora ögon och munnen var inte direkt stängd. haha! Matchen slutade 1-0 till Milan. Det var jätte roligt och så jävla coolt att se matchen!
Sen åkte vi hem och somna direkt,
På måndagen var det dags att åka hem, vi åkte till bussen i god tid och trodde den skulle åka halv tolv, men den åkte tolv så vi kom 45 min innan planet skulle åka, självklart blev det massa stul med väskorna och när vi äntligen kom från så hade dom stängt och vi hade missat planet. Så vi fick vänta på flygplatsen i sex och en halv timma på nästa plan.. kul! Så vi fick underhålla oss själva genom att läsa tidningar och försöka sova i de osköna stolarna, men tiden gick och tillslut fick vi åka hem, sedan två timmars bil resa, och sen hem till min underbara säng!

/ Elin

RSS 2.0