Praktik!

Nu har jag varit på min praktikplats i två dagar, jag är i Karlstad på friskvårdscentret. Än så länge har jag har satt ihop 400 mappar... Behöver någon en mapp ihop satt hör av er! Men idag fick jag också vara med på hjärtgymnastiken det var faktiskt väldigt bra! Min handledare är sjuk så i morgon är jag ledig, alltså en perfekt praktik plats: lite ledigt och få gratis träning.

När jag och mamma satt i bussen på väg hem satt en yngre kille brevid oss och sov, han hade somnat precis så
som man absolut inte vill somna. Huvudet pressat mot glaset och munnen var så stor som den bara kunde bli.. Det är nog faktiskt så att jag alltid somnar. tyvärr..
Patrik kom och hämta mig på busstationen med färska frallor som vi sen åkte hem och åt. Nu ska vi åkte till Eb och Alex, sen hem igen för att titta på Desperate housewives. Som jag har längtat till att det ska börja igen!

Ha det bra!
/ Elin

Dålig bloggersta?

Ja jag måste erkänna att jag inte har varit aktiv med mitt bloggande, men idag kände jag ett sug efter att börja skriva igen!
Idag åkte fikatanterna (minus Lisa, Lina och Eb) hem till mig och åt frukost, vi handlade frallor, skinka och vindruvor på kronhallen. riktigt gott!
Nu har jag precis beställt skolkorten så hoppas att de kommer snart, alltid när korten kommer hem blir jag så nervös och måste sätta mig ner, så det kommer antagligen bli precis samma sak i år.
Ikväll så ska jag till Patrik och vara med honom och hans lilla syster Camilla, vi ska titta på film och mysa :)

Imorgon spelar vi sista serie matchen, vi ligger just nu trea så det är ju bra, det ska bli jätte skönt att vara ledig lite från fotbollen, det är inte tråkigt eller så men det är alltid skönt att ha lite fritid till annat.

Ha en bra helg!
/ Elin


Jag älskar dig!


RSS 2.0